Καρέκλα εργασίας Interno Synchro

Κάθισμα γραφείου εργασίας INTERNO SYNCHRO τροχήλατο, περιστρεφόμενο σε άξονα.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το κάθισμα κατασκευάζεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε δυο βασικές εκδόσεις αλλά μπορούμε να προσαρμόσουμε κάθε δυνατή επιλογή.

Στη πρώτη βασική επιλογή το κάθισμα διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης “synchro” βαρέως τύπου που επιτρέπει την συγχρονισμένη ανάκληση έδρας-πλάτης, με δυνατότητα σταθεροποίησης σε πολλαπλές θέσεις. Ο μηχανισμός διαθέτει σύστημα για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η πλάτη του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί ως προς το ύψος με μηχανισμό καστάνιας. Τα μπράτσα του καθίσματος είναι χρωμιωμένα και έχουν σχήμα ” Τ¨ και είναι ρυθμιζόμενα. Διαθέτει τέλος πεντακτινωτή βάση αλουμινίου.

Στη δεύτερη εκδοχή του καθίσματος ο μηχανισμός του καθίσματος είναι βαρέως τύπου “permanent contact”  με σύστημα  όμως δυο λεβιέδων για ασφαλή σταθεροποίηση στην επιθυμητή θέση. Τα μπράτσα έχουν σχήμα τριγωνικό και το πεντάκτινο από πολυπροπυλένιο διαμέτρου 600mm που φέρει δίδυμους τροχούς ομοίου υλικού διαμέτρου 50mm. 

Η έδρα εσωτερικά είναι σε όλες τις εκδοχές από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς.

 

Δυνατότητα επένδυσης της έδρας με ύφασμα ή τεχνόδερμα σε ποιότητες και χρώματα της επιλογής σας.

Παρέχεται εγγύηση, service και ανταλλακτικά.

Το κάθισμα διαθέτει αμορτισέρ χρωμίου ρύθμισης του ύψους του καθίσματος, χρώμιο πεντακτινωτή βάση διαμέτρου 650mm που φέρει δίδυμους τροχούς και ρυθμιζόμενα μπράτσα χρωμίου.

Καρέκλα εργασίας Interno Synchro & Pr

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η καρέκλα INTERNO SYNCHRO διακρίνεται τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για το ιδιαίτερο design που οφείλεται στην ασύμετρη πλάτη που διαθέτει η καρέκλα, κατάλληλα σχεδιασμένη με κούρβα ώστε να αγκαλιάζει το σώμα, συγκρατώντας την σπονδυλική σας στήλη στην κατάλληλη θέση και προσφέροντας σας άνετη και ξεκούραστη εργασία.

Η καρέκλα INTERNO SYNCHRO δικαίως αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή εργασιακού καθίσματος και όχι μόνο, αφού μπορεί να πλαισιώσει κάθε επαγγελματικό και μη χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες αποχρώσεις για να διαλέξετε

Χρωματολόγιο

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Καρέκλα εργασίας Interno Synchro & Pr

Καναπές Ίκαρος II

Καναπές Ίκαρος ΙΙ Άλλη μία λύση για συστήματα καθισμάτων αναμονής, από την εταιρεία Θεοδωρίδης, αποτελεί ο καναπές Ίκαρος 2. Κάντε το δικό σας σε 4

Δείτε το προϊόν »