Καναπές Life

Το πολυκάθισμα – πολυθρόνα Life της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι μια πρακτική και εύχρηστη λύση που ξεχωρίζει σχεδιαστικά για την κομψότητα του.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό ο οποίος κατασκευάζεται από στραντζαριστό σωλήνα ο οποίος καλύπτεται με ρευστή πολυουρεθάνη μέσα σε καλούπι, δίνοντας του ανατομική μορφή και το τελικό του σχήμα.

Στον σκελετό της έδρας του καθίσματος τοποθετούνται μεταλλικά ελάσματα για μεγαλύτερη άνεση και το κάθισμα ολοκληρώνεται με τα καλαίσθητα μεταλλικά πόδια στήριξής του.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Επενδύστε με ύφασμα ή δερματίνη σε χρώματα της επιλογής σας και ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και το προσωπικό σας γούστο, δημιουργήστε έναν αυστηρό μονόχρωμο καναπέ αναμονής ή έναν πολύχρωμο και χαρούμενο χώρο επισκεπτών.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Καναπές Life

Πολυκάθισμα Domino V

Καρέκλα εργασίας Domino V Το κάθισμα συνεργασίας Domino V της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι μια αξιόπιστη επιλογή που ταιριάζει σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους. THEODORiDiS Κάντε το

Δείτε το προϊόν »
Καναπές Life

Πολυκάθισμα Nora

Πολυκάθισμα Nora Κάθισμα συνεργασίας παραγωγής μας  THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2 Κατασκευή 3 Τελειοποίηση 4 Παράδοση Επιλέξτε ανάμεσα από

Δείτε το προϊόν »