Καναπές Limit

Ο καναπές Limit της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι ένα σύστημα καθισμάτων αναμονής με απλό design και σταθερή διαχρονική αξία.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το σύστημα καθισμάτων αναμονής Limit αποτελείται από μασίφ φορμαρισμένη οξιά επικαλυμμένη με χυτή αφρώδη πολυουρεθάνη και σκελετό από μέταλλο ηλεκτροστατικής βαφής.

Με ή χωρίς μπράτσα, σε ύφασμα και χρώμα της επιλογής σας και δυνατότητα παραγγελίας σε 1θέσιο, 2θέσιο ή 3θέσιο, είναι σίγουρο ότι αυτός ο καναπές αναμονής θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη ή απαίτηση.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Μια ακόμα συστοιχία καθισμάτων παραγωγής μας που με την υψηλή αντοχή της και την ανθεκτικότητα στις καταπονήσεις είναι η ιδανική λύση για τον χώρο αναμονής σας.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή μας σε υφάσματα και δερματίνες αυτό που σας ταιριάζει.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Καναπές Limit

Καναπές Omnia

Καναπές Omnia​ Λιτές, αυστηρές γραμμές σχεδιασμού χαρακτηρίζουν τον καναπέ Omnia της εταιρείας Θεοδωρίδης ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και σε μοντέρνους αλλά και σε κλασικούς χώρους. THEODORiDiS

Δείτε το προϊόν »