Καναπές Liner

Η απλή γεωμετρική μορφή του καναπέ Liner της εταιρείας Θεοδωρίδης, επιτρέπει την εναρμόνισή του με τους σύγχρονους χώρους αναμονής.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Κρατώντας την απλή γεωμετρική του μορφή, ο καναπές Liner μπορεί να παραχθεί από την εταιρεία Θεοδωρίδης και με στενά μπράτσα πλάτους 10εκ. έκαστο.

Η πλάτη, η βάση και τα μπράτσα είναι κατασκευασμένα με σκελετό από ξύλο οξιάς και όλες οι επιφάνειες του καναπέ είναι επικαλυμμένες με αφρώδη πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας και φέρουν ταπετσαρία επιλογής σας.

Ο καναπές εδράζεται σε μεταλλικά πόδια και διατίθεται σε διαστάσεις μονοθέσιου, διθέσιου και τριθέσιου.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να βρείτε λύσεις για κάθε ανάγκη σας όπως γραφεία, καθίσματα, reception κ.α. ώστε να δημιουργήσετε έναν εργονομικό και λειτουργικό χώρο που αποπνέει υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Καναπές Liner

Ιματιοθήκες – Lockers με κλειδαριά

Ιματιοθήκες – Lockers με κλειδαριά Ιματιοθήκες και Lockers με κλειδαριά, κατάλληλα για εταιρείες, γυμναστήρια, αποθήκες,. καταστήματα και εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται αποθήκευση και φύλαξη αντικειμένων.

Δείτε το προϊόν »