συνεδριακό αίολος

Με ευθείες καθαρές γραμμές και απέριττο σχεδιασμό, η τράπεζα συμβουλίου Αίολος της εταιρείας Θεοδωρίδης εισάγει την έννοια του minimal στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η βάση στήριξης της τράπεζας συμβουλίου Αίολος αποτελείται από μεταλλικό σκελετό τετράγωνης διατομής,  ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώμα λευκό, ασημί, μαύρο και ανθρακί.

Συνδυάζεται με επιφάνεια εργασίας από laminate πάχους 25 ή 36χιλ. αλλά υπάρχει η δυνατότητα χρήσης και άλλων υλικών όπως βακελίτης, καπλαμάς, κρύσταλλο κ.α. κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η τράπεζα συμβουλίου Αίολος παραγωγής μας, απευθύνεται στους οπαδούς της φιλοσοφίας “less is more”. Συνδυασμένη με τα κατάλληλα εργασιακά καθίσματα και έπιπλα γραφείου, δύναται να υποδηλώσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το προσωπικό σας γούστο και το status της εταιρείας σας.

Συνεδριακό Αίολος

Δεσποτάκι

Συνεδριακό Αίολος

Οξιά

Συνεδριακό Αίολος

Ασημί

Συνεδριακό Αίολος

Μπέζ

Συνεδριακό Αίολος

Κρακ

Συνεδριακό Αίολος

Καρυδιά

Συνεδριακό Αίολος

Κερασιά

Συνεδριακό Αίολος

Ανθρακί

Συνεδριακό Αίολος

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Συνεδριακό Αίολος

Πολυκάθισμα Cosy

Πολυκάθισμα Cosy Το πολυκάθισμα Cosy παραγωγής μας θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο στον οποίο βρίσκεται αφού οι καμπύλες στον σκελετό του το καθιστούν έπιπλο υψηλής

Δείτε το προϊόν »