Συνεδριακό Άρης

Η τράπεζα συμβουλίου Άρης είναι ιδανική για περιμετρική στοίχιση διατηρώντας τις αποστάσεις και τον απαιτούμενο χώρο εργασίας για κάθε συνεδριαζόμενο κρατώντας στο επίκεντρο το σημείο ενδιαφέροντος.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η επιφάνεια της τράπεζας συμβουλίου όπως επίσης και ο σκελετός στήριξής της παράγονται από laminate και τονίζουν τις λιτές γραμμές αυτού του συνεδριακού που είναι σχεδιασμένο για να δώσει στον χώρο σας ένα διαχρονικό ύφος.

Κατασκευάζεται με παραλληλόγραμμη απλή, οβάλ, έλλειψη ή παραλληλόγραμμη με πρόσθετες κούρβες επιφάνεια εργασίας για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει.

Ταυτόχρονα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το πάχος που θα έχει το laminate της επιφάνειας ανάμεσα σε 25, 36, 44 ή 61χιλ., καθώς και το χρώμα και έτσι θα δημιουργήσετε μια μοναδική και ιδιαίτερη δική σας τράπεζα συμβουλίου.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Οι τράπεζες συμβουλίου Άρης μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας για να δημιουργήσετε την αίθουσα συνεδριάσεων που έχετε ονειρευτεί.

Συνεδριακό Άρης

Δεσποτάκι

Συνεδριακό Άρης

Οξιά

Συνεδριακό Άρης

Ασημί

Συνεδριακό Άρης

Μπέζ

Συνεδριακό Άρης

Κρακ

Συνεδριακό Άρης

Καρυδιά

Συνεδριακό Άρης

Κερασιά

Συνεδριακό Άρης

Ανθρακί

Συνεδριακό Άρης

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Συνεδριακό Άρης

Πολυκάθισμα Cosy

Πολυκάθισμα Cosy Το πολυκάθισμα Cosy παραγωγής μας θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο στον οποίο βρίσκεται αφού οι καμπύλες στον σκελετό του το καθιστούν έπιπλο υψηλής

Δείτε το προϊόν »