Συνεδριακό Έρμής

Εάν έχετε περιορισμένο χώρο αλλά έχετε ανάγκη να οργανώσετε το περιβάλλον εργασίας σας και το εξοπλίσετε κατάλληλα για μεγαλύτερη άνεση και αποδοτικότητα, τότε η τράπεζα συμβουλίου Ερμής της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι η ιδανική επιλογή.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η τράπεζα συμβουλίου Ερμής παραγωγής μας μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μέσα από την τεράστια γκάμα επιλογών που σας δίνει.

Η επιφάνεια εργασίας κατασκευάζεται από laminate πάχους 25, 36, 44 ή 61χιλ., σε όποιο χρώμα της συλλογής μας επιλέξετε. Μπορείτε να διαλέξετε για την στήριξή της είτε πόδια laminate είτε μεταλλικά πόδια στρογγυλής διατομής.

Το μεταλλικό πόδι Φ600 που χρησιμοποιείται είναι ηλεκτροστατικής βαφής και προσφέρεται σε τέσσερα βασικά χρώματα (λευκό, ασημί, μαύρο, ανθρακί) ή μπορείτε να επιλέξετε και οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Συνδυάστε την τράπεζα συμβουλίου που θα επιλέξετε με πολυκαθίσματα από την συλλογή καθισμάτων της εταιρείας Θεοδωρίδης και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ μέσα από τις επιλογές σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Συνεδριακό Έρμής

Πολυκάθισμα Nora

Πολυκάθισμα Nora Κάθισμα συνεργασίας παραγωγής μας  THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2 Κατασκευή 3 Τελειοποίηση 4 Παράδοση Επιλέξτε ανάμεσα από

Δείτε το προϊόν »