Reception Π10

Πολυλειτουργική, σύγχρονη και αποτελεσματική για κάθε χώρο η reception Π10

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Reception Π 10

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της reception Π10 από laminate πάχους 18χιλ., 25χιλ. & 36χιλ. δημιουργεί έναν σύγχρονο και πρωτότυπο χώρο . Το ένα μέρος του επίπλου σηκώνεται ώστε να μπορεί ο χρήστης να λειτουργήσει προστατευμένος και το άλλο μέρος εξελίσσεται σε πιο λιτή γραμμή ώστε να ¨σβήνει¨ μαλακά και να εντάσσεται μέσα στον χώρο

Εκμεταλλευτείτε τις επιλογές υλικών που σας παρέχει η εταιρεία Θεοδωρίδης σε laminate, καπλαμά, βακελίτη, κρύσταλλο κ.α. και δημιουργήστε την δική σας μοναδική και ιδιαίτερη reception

Εξωτερική Όψη Επίπλου

Εσωτερική Όψη Επίπλου

Πλάγια Όψη Επίπλου

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Η reception Π10 αποτελεί μια εξαιρετικά ευέλικτη κατασκευή που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Οι απλές ορθοκανονικές γραμμές της την καθιστούν επιβλητική με τέτοιο τρόπο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα δώσει στον χώρο υποδοχής σας την κομψότητα και το κύρος που απαιτείται.

Ο σχεδιασμός της  reception Π10  σας  δίνει την δυνατότητα να πετύχετε χρωματικές  αντιθέσεις ανάμεσα στα διαφορετικά επίπεδα που δημιουργούνται, επιλέγοντας από την μεγάλη γκάμα υλικών, υφών και χρωμάτων της εταιρείας Θεοδωρίδης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στον χώρο σας.

Previous slide
Next slide
Reception Π 10

Δεσποτάκι

Reception Π 10

Οξιά

Reception Π 10

Ασημί

Reception Π 10

Μπέζ

Reception Π 10

Κρακ

Reception Π 10

Καρυδιά

Reception Π 10

Κερασιά

Reception Π 10

Ανθρακί

Reception Π 10

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Reception Π 10

Ειδική κατασκευή Αναλόγιο

Ειδική κατασκευή Αναλόγιο Ειδική κατασκευή αναλογίου για ομιλητή πανεπιστημίου, προσαρμοσμένη απόλυτα στις σχεδιαστικές ανάγκες του πελάτη. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία

Δείτε το προϊόν »