Η Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ​

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκίνησε το 1961 σαν οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής επίπλων γραφείου και επίπλων κουζίνας. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 9.000 m2, που περιλαμβάνουν κάθετη μονάδα παραγωγής σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο στο επιχειρηματικό πάρκο των Σπάτων έκτασης 5.500m2, ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο επίσης στην περιοχή των Σπάτων έκτασης 2.500 m2 και εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας έκτασης 1.000 m2. Διαθέτει στόλο 7 φορτηγών αυτοκινήτων, μηχανολογικό εξοπλισμό που υπερβαίνει σε αξία τα 3.000.000 € και προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Η εταιρία στηρίζεται σε δικά της κεφάλαια, έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υγιή οικονομική κατάσταση και κερδοφορία για συνεχή έτη.

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ παράγει έπιπλα γραφείου και έπιπλα κουζίνας με τη χρήση κάθε νέας τεχνολογικής δυνατότητας, με υλικά που επιτρέπουν την δημιουργία καινοτόμων λύσεων για κάθε χώρο, με έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα της κατασκευής. Η εταιρία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους και Ελληνικές Βιομηχανίες για την απευθείας αγορά πρώτων υλών πετυχαίνοντας στο τελικό προϊόν άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.

Με σταθερά ανοδική πορεία και πολυετή εμπειρία, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρείες, καταστήματα αλλά και οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, που περιλαμβάνουν γραφεία, καθίσματα, call centers, receptions, καρέκλες γραφείου και συνεδρίων, βιβλιοθήκες, ερμάρια, ιματιοθήκες, αποθηκευτικές λύσεις, ξύλινα πατώματα, συστήματα σκίασης και παράλληλα λύσεις για ιδιωτικούς χώρους όπως η κατασκευή επίπλων κουζίνας, εντοιχιζόμενων ντουλαπών, εσωτερικών πορτών και επίπλων μπάνιου, αλλά και ειδικές κατασκευές σε ανταγωνιστικό κόστος, αφού διαθέτει δική της μονάδα παραγωγής, αποτυπώνοντας στο μέγιστο δυνατό την επιθυμία του πελάτη, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικιακό χώρο. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ είναι η ικανοποίηση του πελάτη της, τόσο με την επιλογή του όσο και με την εξυπηρέτηση που του παρέχεται πριν και μετά την πώληση.

Η εταιρεία με ιστορία και πείρα πολλών ετών στο χώρο του επαγγελματικού γραφείου και των επίπλων κουζίνας, είμαι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, που έχει θεμελιώσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της. Με γνώμονα την αποτύπωση στο μέγιστο δυνατό των επιθυμιών των πελατών, κερδίζει την έμπρακτη προτίμηση τους στην εταιρεία. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ιδιωτικών εταιριών, δημόσιων φορέων, εκπαιδευτικών οργανισμών, πανεπιστημιακών μονάδων, νοσοκομειακών μονάδων και πολλών άλλων. Επιπρόσθετα η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αξιόλογων αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών που καλύπτονται με τις ολοκληρωμένες λύσεις που τους παρέχονται, με την ευελιξία στις ειδικές κατασκευές και με την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Η δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας είναι καθολική. Στα πλαίσια της δέσμευσης αυτής, η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας, περιβαλλοντικής διαχείρισης αλλά και πιστοποιήσεις για την εργονομία και ασφάλεια των προϊόντων της.

 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015

 • Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας OHSAS 18001:2007 – ELOT 1801-2008

 • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ELOT EN ISO 14001:2015

 • Πιστοποιητικό ασφάλειας κατά το πρότυπο EN 14073-2:2004

 • Πιστοποιητικό για την αντοχή και την ανθεκτικότητα των κινούμενων μερών κατά το πρότυπο EN 14074-2:2004

Η εταιρία στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης εφαρμόζει την αρχή της πρόληψης και πραγματοποιεί συστηματικές ενέργειες προκειμένου να ελαχιστοποιείται το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η εταιρία λειτουργεί σεβόμενη τις αρχές για τη βέλτιστη διαχείριση φυσικών πόρων, την προώθηση της ανακύκλωσης, την αξιοποίηση δευτερογενών πρώτων υλών και ακολουθεί πρακτικές διάθεσης των υλικών απόρριψης.

Το ξεκίνημα

Τα πρώτα βήματα μίας πολλά υποσχόμενης και επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας ξεκίνησαν το 1961 στο κέντρο της Αθήνας, όταν στα πλαίσια μίας οικογενειακής επιχείρησης, η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκινά να κατασκευάζει έπιπλα γραφείου, να εμπορεύεται αποθηκευτικές λύσεις τύπου dexion και να εισάγει καθίσματα γραφείου από Ιταλικούς οίκους. Με όραμα και γνώμονα την ποιότητα και τις ανάγκες της εποχής, αλλά και με διαρκή επιθυμία για καινοτόμες λύσεις, η εταιρεία οραματίζεται το μέλλον και θέτει τα θεμέλια για κάτι μεγαλύτερο.

1961

Εταιρεία

1971

Οι πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Ένα ακόμη αρχικό και σημαντικό βήμα της εταιρείας ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, επενδύοντας στην αυτονομία και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, είναι οι πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Καισαριανής συνολικής έκτασης 600m2, στις οποίες στεγάστηκαν ο εκθεσιακός χώρος και ο χώρος παραγωγής. Με την συγκεκριμένη επένδυση ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα αποκτά την δυνατότητα για εισαγωγή και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων.

Αντιπρόσωπος

Το 1992 η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ αποκτά την αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας Emlo Srl, ενώ παράλληλα η γκάμα προϊόντων εμπλουτίζεται με την κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και επίπλων μπάνιου, την εισαγωγή και εμπορία πατωμάτων laminate, καθώς και την εμπορία και διάθεση συστημάτων σκίασης και συστημάτων αποθήκευσης. Είναι η εποχή που η εταιρεία επενδύει στην έρευνα και στην ανάπτυξη του τεχνολογικού εξοπλισμού, που θα διασφαλίσουν την υψηλή αισθητική και την ποιότητα των προϊόντων της, ακολουθώντας τα διεθνή standards αναγνωρισμένων οργανισμών στον χώρο της κατασκευής επίπλων.

1992

2000

Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις

Τα χρόνια που ακολουθούν από το 2000 και έπειτα, είναι η περίοδος που αναγνωρίζεται ο κόπος και η συνεχής επένδυση της εταιρείας ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, αφού πλέον διαθέτει αυτονομία σε επίπεδο βιομηχανικής παραγωγής και εξοπλισμού και είναι σε θέση να ικανοποιήσει και εξυπηρετήσει σε πανελλαδική εμβέλεια κάθε απαίτηση, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, με προϊόντα που κάνουν τους χώρους πιο άνετους και λειτουργικούς. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή των Σπάτων Αττικής, με εκθεσιακό χώρο και βιομηχανική παραγωγή συνολικής έκτασης 2.500m2, εδραιώνουν το όνομα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ στα έπιπλα γραφείου που πλέον αφομοιώνονται σε μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες. Το μέλλον της εταιρείας πλέον προσανατολίζεται στον σχεδιασμό επίπλων γραφείου και επίπλων κουζίνας με μοναδικό design, εργονομία και αισθητική, δίνοντας έμφαση σε πιστοποιημένες πρώτες ύλες, φροντίζοντας για την ανώτερη ποιότητά τους σε συνδυασμό με οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

Ιδιόκτητο Εργοστάσιο

To 2017 ξεκινάει μία νέα εποχή για την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ και άλλος ένας μεγάλος στόχος λαμβάνει χώρα. Η δημιουργία νέας κάθετης μονάδας παραγωγής σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 5.500m2, παρέχει την δυνατότητα εξοπλισμού με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπου σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, διαμορφώνουν και αναβαθμίζουν την θέση της εταιρείας ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ως μία από τις πλέον ηγετικές και αναγνωρισμένες εταιρείες στην παραγωγή γραφειακού εξοπλισμού και επίπλων κουζίνας.

2017

2019

Νέο Κατάστημα

Ένα ακόμη βήμα για την εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, επενδύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του κέντρου και των νοτίων προαστίων, είναι ο νέος εκθεσιακός χώρος στην περιοχή της Γλυφάδας μεγέθους 1000 m2, που εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα υλικά και σύγχρονα προϊόντα. Παράλληλα η εταιρεία αναπτύσσει περαιτέρω την έκθεση στην περιοχή των Σπάτων, περιοχή που έχει διαμορφωθεί σε κομβικό σημείο εμπορικού ενδιαφέροντος, δημιουργώντας έναν τριών ορόφων εκθεσιακό χώρο μεγέθους 2500 m2.

Είστε αρχιτέκτονας;

Παράλληλα με την λιανική πώληση η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ απευθύνεται και σε επαγγελματίες όπως αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Οι δυνατότητες παραγωγής είναι ουσιαστικά απεριόριστες και σε συνδυασμό με την εμπειρία των σχεδιαστών και των τεχνικών της, μπορεί να υλοποιήσει τα πιο απαιτητικά και ριζοσπαστικά σχέδια.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία Θεοδωρίδης είναι:

 • Ανάλυση του έργου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αρχιτέκτονα-διακοσμητή και κατασκευαστικές συμβουλές για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.
 • Έγκαιρος προϋπολογισμός για την κατασκευή, με βάση το κόστος για τους εμπλεκομένους στο έργο.
 • Χρήση πάντα πιστοποιημένων, αναγνωρισμένων και δοκιμασμένων επώνυμων υλικών (Ακρίτας, Egger, Kastamonou, Kaindl, Rehau, Blum, Fgv, Henkel), τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές Ε1 της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την εκπομπή φορμαλδεΰδης.
 • Χρήση κάθε νέας τεχνολογικής δυνατότητας, με υλικά που επιτρέπουν την δημιουργία καινοτόμων λύσεων για κάθε χώρο.
 • Ειδικές οικονομικές συμφωνίες ανάλογα με τον όγκο του έργου.
 • Παράδοση του έργου πάντα στον συμφωνηθέντα χρόνο.
 • Τοποθέτηση των προϊόντων από έμπειρο, υπεύθυνο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να διασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα όχι μόνο στο χώρο παραγωγής αλλά και στην τοποθέτηση.

Είστε κατασκευαστής;

Παράλληλα με την λιανική πώληση η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ έχει αναπτύξει ένα εσωτερικό τμήμα που απευθύνεται σε κατασκευαστές. Με μακροχρόνια εμπειρία και ικανότητα μπορεί να παρακολουθήσει το έργο από την ανάλυση του μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το υπόλοιπο της εταιρίας, το τμήμα αυτό είναι σε θέση να παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων σε έπιπλα γραφείου, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, αποθηκευτικές λύσεις και εσωτερικές πόρτες σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Η παραμετροποίηση των συστημάτων παραγωγής επιτρέπει στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ να ανταποκρίνεται σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη του τελικού χρήστη παράγοντας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

 • Ανάλυση του έργου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

 • Προϋπολογισμός της κατασκευής με βάση την βελτιστοποίηση της αναλογίας ποιότητας – τιμής στο τελικό προϊόν.

 • Χρησιμοποιεί πάντα πιστοποιημένες και αναγνωρισμένες μάρκες υλικών (Ακρίτας, Egger, Kastamonou, Kaindl, Rehau, Blum, Fgv, Henkel).

 • Οι πρώτες ύλες πληρούν όλες τις προδιαγραφές Ε1 της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 • Ειδικές οικονομικές συμφωνίες ανάλογα με τον όγκο του έργου.

 • Παράδοση του έργου πάντα στον συμφωνηθέντα χρόνο.

 • Τοποθέτηση των προϊόντων από έμπειρο, υπεύθυνο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να διασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προδιαγραφές Προϊόντων

ΚΑΣΩΜΑ

Μοριοσανίδα Ε1 επικαλυμμένη με επίστρωση μελαμίνης από τις δύο πλευρές, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων, επώνυμων εταιρειών όπως AKRITAS, EGGER, KASTAMONU, KAINDL. Ο σκελετός του ερμαρίου (πλαϊνά, πάτοι, καπάκια) είναι κατασκευασμένος από 18mm πάχος μελαμίνης και η πλάτη του από 8mm πάχος μελαμίνης για μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή σε μεγάλα φορτία. Τα πλαϊνά, ο πάτος και το καπάκι του κασώματος έχουν διαμορφωμένη κινησιά για την υποδοχή της πλάτης η οποία αφήνει 8mm αέρα στο πίσω μέρος του ντουλαπιού (δηλαδή υπάρχει κενό ανάμεσα στην πλάτη και τον τοίχο) ώστε να «αναπνέει» το κάσωμα αλλά και να μην απορροφάει τυχόν υγρασία από τον τοίχο. Όλα τα εμφανή μέρη του κασώματος είναι συγκολλημένα με PVC της REHAU Γερμανίας. Η συγκόλληση γίνεται με γερμανικές κόλλες πολυουρεθάνης της HENKEL που είναι άκρως ανθεκτικές στην θερμότητα και την υγρασία. Το ερμάριο περιέχει εσωτερικά ράφια πάχους 18mm και 25mm με δυνατότητα μετακίνησης με την χρήση ανοξείδωτων μεταλλικών στηριγμάτων. Επίσης τα ερμάρια βάσης φέρουν ρυθμιζόμενα πόδια VOLPATO Ιταλίας από ABS (όχι πλαστικά) πολύ σημαντικό για την αντοχή σε μεγάλα φορτία και ο τρόπος ανάρτησης των κρεμαστών ερμαρίων γίνεται με αναρτήρες τριών ρυθμίσεων. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής κασωμάτων και από κόντρα πλακέ θαλάσσης όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο ή κατόπιν απαίτησης του πελάτη.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Η κατασκευή του κάθε ερμαρίου ολοκληρώνεται με κουμπωτούς μεντεσέδες φρένου τρισδιάστατης ρύθμισης, συρτάρια και βαγονέτα με τηλεσκοπικούς οδηγούς πλήρους έκτασης, μεταλλικά πλαϊνά με ενσωματωμένο φρένο και δυνατότητα ρύθμισης της μετώπης, διάφορους τύπους μηχανισμών ανύψωσης, των επώνυμων εταιρειών BLUM (Αυστρίας) και FGV (Ιταλίας). Η επιλογή της χρήσης των παραπάνω μηχανισμών γίνεται από την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή ποιότητα, πιστοποιημένη ασφάλεια και διάρκεια μέσα στο χρόνο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να διευκολυνθεί η καθημερινή χρήση των επίπλων κουζίνας όπως είναι οι μηχανισμοί που αξιοποιούν τις τυφλές γωνίες, τα συρόμενα καλάθια, τα συστήματα τροφοθήκης σε κολώνες, οι μπουκαλοθήκες, οι ψωμιέρες, τα roll top, οι πιατοθήκες, οι κάδοι απορριμμάτων διαφόρων τύπων κ.τ.λ. Επίσης υπάρχουν αξεσουάρ για την διευκόλυνση αποθήκευσης στις ντουλάπες υπνοδωματίων όπως τα ασανσέρ ρούχων, οι παντελονοθήκες, οι ζωνοθήκες-γραβατοθήκες κ.τ.λ.

ΠΟΡΤΑΚΙΑ

Πορτάκια για έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας σε μεγάλη ποικιλία από χρώματα, φινιρίσματα και υλικά, ώστε να καλύπτονται όλες οι σύγχρονες τάσεις αλλά και όλα τα επίπεδα τιμών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Οι διάφορες επιλογές είναι:

 • Laminate
 • MFC
 • CPL
 • Βακελιτικά HPL
 • PVC – PVC με σχέδιο
 • Ακρυλικά
 • Πολυμερικά
 • Τζάμι με πλαίσιο αλουμινίου
 • Λακαριστά γυαλιστερά ή σατινέ
 • Με επένδυση καπλαμά
 • Ημιμασίφ – Μασίφ

ΠΑΓΚΟΙ

Πολλές ποιότητες σε πάγκους κουζίνας που μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο κάθε έργο σύμφωνα με τα σχέδια και τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Οι εναλλακτικές επιλογές είναι:

 • Βακελίτης
 • Χαλαζίας
 • Κεραμικός
 • Γρανίτης
 • Μάρμαρο
 • Lapitec
 • Corian
 • Κρύσταλλο
Όλοι οι πάγκοι κουζίνας παράγονται σε πολλά πάχη και χρώματα.

Προμηθευτές

Οι συνεργάτες – προμηθευτές της εταιρείας είναι όλοι παγκόσμιας κλάσης, με άριστη ποιότητα σε πρώτες ύλες και προϊόντα, δίνοντας την δυνατότητα στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν. Οι ισχυροί δεσμοί που έχουν καθιερωθεί στα χρόνια συνεργασίας της εταιρείας με τους συνεργάτες – προμηθευτές της έχουν στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών της πριν και μετά την πώληση.

ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ)

Η AKRITAS διαθέτει σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ξύλου με υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό. Το εργοστάσιο της AKRITAS βρίσκεται πάνω στον οδικό άξονα Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 370.000 τμ. Στο κτίριο του εργοστασίου, συνολικής επιφάνειας 60.000 τμ στεγάζονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής και διοικητικές υπηρεσίες.

Η ΑΚRITAS είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή και καθιέρωση προϊόντων διεθνούς κύρους, με ποιοτικές προδιαγραφές που καλύπτουν τους απαιτητικότερους πελάτες. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διασφάλισης ποιότητας των τελικών προϊόντων, καθώς επίσης και της πιστοποίησης των προϊόντων και των παραγωγικών διαδικασιών. 

Η πιστοποίηση παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της εταιρίας στην ελληνική και εξωτερική αγορά διότι προϋποθέτει αυστηρά κριτήρια και σχολαστικό έλεγχο των προϊόντων της.

 Για το λόγο αυτό, η ΑΚRITAS έχει δημιουργήσει τμήμα ποιότητας και επενδύει συνεχώς στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου. Όλα τα τμήματα της παραγωγικής διαδικασίας καλύπτουν διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΙSO-9001:2015, το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2015, το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας OHSAS 18001:2007. 

Η ΑΚRITAS διαθέτει τα πιστοποιητικά CARB Phase 2 και TSCA title VI που αφορούν την παραγωγή σανίδων χαμηλής έκλυσης φορμαλδεΰδης σύμφωνα με τον κανονισμό του Αμερικάνικου Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA). Επίσης ακολουθώντας πρόγραμμα περιβαλλοντικής πολιτικής, η εταιρία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο FSC, το οποίο διασφαλίζει ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί από το αρχικό στάδιο μέχρι το τελικό προϊόν προέρχονται από δασικές εκτάσεις υπεύθυνης διαχείρισης. 

Με την υιοθέτηση όλων των παραπάνω, η εταιρία αποδεικνύει τη μέριμνά της για συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

BLUM AUSTRIA

Η Blum μετατρέπει το άνοιγμα και κλείσιμο των επίπλων σε μια εμπειρία που αυξάνει σημαντικά την άνεση της κίνησης σε όλες τις περιοχές του σπιτιού, αλλά κυρίως στην κουζίνα. Πάνω από 7.500 εργαζόμενοι δουλεύουν παγκοσμίως συνειδητοποιώντας το στόχο της να δημιουργεί τέλεια κίνηση για τα εξαρτήματα Blum. Τα εξαρτήματά της είναι υψηλής ποιότητας με καλά υπολογισμένες λειτουργίες, αναγνωρισμένο σχεδιασμό και μεγάλη ανθεκτικότητα. Είναι σχεδιασμένα να εμπνέουν και να κάνουν τη δουλειά στην κουζίνα μια συναισθηματική εμπειρία. Υποστηρίζει τους συνεργάτες της παγκοσμίως με μια εκτενή σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες. Στην πορεία επίτευξης των στόχων της, είναι σε συνεχή ανοιχτό διάλογο με κατασκευαστές κουζίνας, εμπορικούς αντιπροσώπους και χρήστες κουζίνας σε όλο τον κόσμο.

EGGER AUSTRIA

Ο Όμιλος EGGER, με έδρα στην Αυστρία, είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές υλικών με βάση το ξύλο. Ιδρύθηκε το 1961, η οικογενειακή εταιρεία έχει πλέον 19 εργοστάσια παραγωγής με περίπου 9.600 εργαζόμενους παγκοσμίως. Οι παγκόσμιοι πελάτες περιλαμβάνουν αυτούς στη βιομηχανία επίπλων, τη διανομή ξύλου και τις οικοδομικές αγορές. Ο Όμιλος EGGER παράγει υλικά ξύλου σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις για το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Με φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες παράγει υλικά ξύλου υψηλής ποιότητας, δίνοντας εγγυημένες λύσεις στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

FRANKE SWITZERLAND - Αξία χωρίς συμβιβασμούς

Η Franke, με πάγια στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και πρωτοποριακών λύσεων για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας έχει καταξιωθεί ως η παγκόσμια ηγέτιδα στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Ιδρύθηκε το 1911 στην Ελβετία και γρήγορα επεκτάθηκε σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Αυστραλία και Ασία, με πάνω από 70 εταιρίες. Σήμερα απασχολεί περίπου 13.000 εργαζόμενους στον τομέα σχεδιασμού και παραγωγής προϊόντων όπως οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι, τα πλατώ μαγειρικών εστιών, οι απορροφητήρες, τα πλυντήρια πιάτων, τα ψυγεία, οι νεροχύτες, οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ συστημάτων κουζίνας. Τα προϊόντα Franke ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, τον εξελιγμένο σχεδιασμό, την απεριόριστη λειτουργικότητα και την μακρόχρονη αντοχή τους ενώ το όνομά τους είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας.

REHAU GERMANY

Ως αναγνωρισμένη εταιρεία, η οποία παρέχει λύσεις με βάση τα πολυμερή υλικά, η εταιρεία REHAU ξεχωρίζει διεθνώς στον κλάδο της Τεχνολογίας Οικοδομής, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βιομηχανίας. Με πρωτοποριακή δύναμη, με δομή που καλύπτει όλους τους τομείς και με απορρέουσα αποδοτική συνεργασία είναι μία σύγχρονη επιχείρηση που διοικείται από επαγγελματίες και κατά συνέπεια μοναδική στη βιομηχανία των συνθετικών υλικών. Βασικές ικανότητες της εταιρείας αποτελούν η ανάπτυξη υλικών και συστημάτων, όπως επίσης και η τεχνολογία επιφανειών. Η REHAU με περίπου 19.000 συνεργάτες σε περισσότερες από 170 έδρες καταλαμβάνει σε παγκόσμιο επίπεδο μία θέση ως καινοτόμος επιχείρηση.

HENKEL GERMANY

Ο Όμιλος Henkel με έδρα το Duesseldorf της Γερμανίας, απασχολεί περί τους 52.000 εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον διεθνοποιημένες Γερμανικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς.  Έχοντας ιδρυθεί το 1876, η Henkel έχει πίσω της πάνω από 140 χρόνια επιτυχίας και σε πάνω από 125 χώρες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της. Η Henkel δραστηριοποιείται σε τρείς στρατηγικούς τομείς: Συγκόλληση, Σφράγιση και Επεξεργασία Επιφανειών.

FGV ITALY

Η εταιρεία FGV Formenti & Giovenzana ιδρύθηκε το 1947 με αντικείμενο την έρευνα και την κατασκευή μηχανισμών για κουζίνες και ντουλάπες. Σήμερα η Ιταλική εταιρεία αριθμεί πάνω από 900 εργαζομένους σε όλο το κόσμο. Από την αρχή το σήμα FGV έγινε το σήμα κατατεθέν της για ποιοτικά προϊόντα στη σωστή τιμή. Είναι πλέον σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο χώρο των υλικών επιπλοποιίας και μηχανισμών κουζίνας και είναι διάσημη για το πλήθος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κατέχει και για τις έξυπνες και καινοτόμες λύσεις που παρέχει.

Πιστοποιητικά

Η δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας είναι καθολική. Στα πλαίσια της δέσμευσης αυτής, η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας, περιβαλλοντικής διαχείρισης αλλά και πιστοποιήσεις για την εργονομία και ασφάλεια των προϊόντων της.
 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015
 • Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας OHSAS 18001:2007 – ELOT 1801-2008
 • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ELOTEN ISO 14001:2015
 • Πιστοποιητικό ασφάλειας κατά το πρότυπο EN 14073-2:2004
 • Πιστοποιητικό για την αντοχή και την ανθεκτικότητα των κινούμενων μερών κατά το πρότυπο EN 14074-2:2004
Η εταιρία στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης εφαρμόζει την αρχή της πρόληψης και πραγματοποιεί συστηματικές ενέργειες προκειμένου να ελαχιστοποιείται το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η εταιρία λειτουργεί σεβόμενη τις αρχές για τη βέλτιστη διαχείριση φυσικών πόρων, την προώθηση της ανακύκλωσης, την αξιοποίηση δευτερογενών πρώτων υλών και ακολουθεί πρακτικές διάθεσης των υλικών απόρριψης.