Ο χώρος γραφείου για εφήβους

Είναι ένας χώρος εργασίας άκρως απαραίτητος στο δωμάτιο του εφήβου,

ώστε να μπορεί να κάνει την εργασία του.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για το πώς μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό γραφείο για έναν έφηβο.

Ένα έξυπνο έπιπλο δύο σε ένα

Σε μικρό χώρο, μερικές φορές είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε πολλά έπιπλα. Και δεδομένου ότι το δωμάτιο του εφήβου είναι συχνά ένα χάος, από αντικείμενα, είδη ρουχισμού και άλλα το κάνει ακόμη πιο περίπλοκο! Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα έπιπλο όπως ένας καναπές κρεβάτι, που μετατρέπεται σε ρυθμιζόμενο γραφείο σε χρόνο μηδέν.

Έξυπνη αποθήκευση με χρώμα

Μπορείτε να υιοθετήσετε το γκρι χρώμα στον τοίχο μπροστά από το τραπέζι γραφείου, το ράφι σκάλας στον τοίχο και το μικρό πλεκτό καλάθι για να αποθηκεύσετε βιβλία εγχειρίδια ακόμη και τα ρούχα!

Τοποθετήστε μία μικρή λάμπα γραφείου

Για να φωτίσετε το μικρό χώρο γραφείου διατηρώντας παράλληλα ένα πνεύμα σχεδιασμού, η επιτραπέζια λάμπα είναι ιδανική. Εξάλλου είναι ένα αδιαμφισβήτητο αξεσουάρ γραφείου για το δωμάτιο του εφήβου.

Έχετε ένα εργαστήριο-  γραφείο

Εάν είναι ιδιαίτερα δημιουργικά και τους αρέσει να κατασκευάζουν διάφορα αξεσουάρ, κοσμήματα, εργαλεία, μικροαντικείμενα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα είδος επί παραγγελία εργαστηρίου- γραφείου χρησιμοποιώντας ένα πίνακα στον οποίο μπορείτε να κρεμάσετε μια δέσμη μικρών εργαλείων.

Γραφείο σε σχήμα L

Αυτό το υπνοδωμάτιο είναι πλήρως βελτιστοποιημένο. Το γραφείο και η βιβλιοθήκη του δημιουργούν ένα βέλτιστο χώρο σε σχήμα L, αφήνοντας χώρο στον έφηβο να εργάζεται και να χαλαρώνει.

Ένας διακοσμημένος και εμπνευσμένος τοίχος

Θέλει ο έφηβος σας έναν χώρο γραφείο διαφορετικό από τους φίλους του; Οργανώστε έναν τοίχο καλυμμένο με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης, το εσωτερικό του οποίου μπορείτε να προσαρμόσετε με μοτίβο ταπετσαρίας. Αυτό θα του δώσει έμπνευση για δουλειά και δημιουργία.

Έχετε ένα κρυφό γραφείο

Το γραφείο εφήβων πρέπει να έχει το δικό του χώρο. Για να αποφύγετε να γεμίσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο ή να φαίνεται χωρίς ιδιαίτερη ευταξία, μπορείτε να το εγκαταστήσετε κάτω από ένα ημιώροφο. Εξασφαλίζοντας επιπλέον χώρο και άνεση.

Επιλέξτε ένα μαύρο γραφείο

Το μαύρο μπορεί να είναι περίεργο στην αρχή, αλλά αυτό το χρώμα είναι ιδιαίτερα κομψό.

Επίσης τοποθετώντας διαφορά μικρό αντικείμενα και αξεσουάρ πάνω στην επιφάνεια εργασίας μπορεί να προκαλέσει μια ευχάριστη αντίθεση!

Εναλλακτική ανοιχτή και κλειστή αποθήκευση

Οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι και στο γραφείο, μερικές φορές είναι δύσκολο στο να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους.

Η απόκτηση μικρών  ξύλινων μπαούλων

σε διάφορα σχέδια και σήματα που προκαλούν ενδιαφέρον σε ένα εφηβικό δωμάτιο, μπορούν να είναι εναλλακτικές πήγες αποθήκευσης με δυνατότητα γρήγορης μετακίνησης, αλλά και της διακριτικής τοποθέτησης τους σε ένα μικρό δωμάτιο.

Είναι μικρό, αλλά άψογο γραφείο

Σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, αυτό το είδος μικρού και λεπτού  επίπλου είναι ιδανικό. Προσθέστε ένα κουτί αποθήκευσης στον τοίχο και μία καρέκλα γραφείου με τροχούς και ο έφηβος σας θα πρέπει απλώς να μελετήσει!

Πολύχρωμο χώρο αποθήκευσης

Προσθέστε μία πινελιά χρώματος στην κρεβατοκάμαρα της οποίας μπορείτε να κανονίσετε όπως θέλετε! Αυτό καθιστά δυνατή την ενεργοποίηση ενός υπέροχου χώρου εργασίας και ανάπαυσης.

Τοποθετήστε ένα γραφείο σε μία γωνιά

Δεν είναι πάντα εύκολο να βελτιστοποιήσετε τις γωνιές του δωματίου. Με ένα μικρό γραφείο, είναι πολύ πιο εύκολο!

Μπορείτε ακόμη και να εξατομικεύστε τον τοίχο στο γραφείο με σημειώσεις ή με μαθήματα που ο έφηβος μπορεί να διαβάσει πιο εύκολα..

Ένας ανεξάρτητος χώρος γραφείου

Είναι η κρεβατοκάμαρα του εφήβου σας σαν ένα μικρό στούντιο; Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εγκαταστήσετε ένα πραγματικό χώρο γραφείου ξεχωριστό από άλλες χρήσεις του δωματίου, ώστε να απολαμβάνει δύο διαφορετικά σημεία ένα για την απαραίτητη μελέτη και ένα για χαλάρωση και διασκέδαση. Επίσης ένας άνετος καναπές κρεβάτι μπορεί να διευκολύνει ακόμη και την φιλοξενία συγγενών και φίλων του!