Συμβουλές για να κάνετε το γραφείο σας πιο μοντέρνο και κομψό

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μια άνετη, φιλόξενη ατμόσφαιρα για τη  διάθεση και την παραγωγικότητά μας. Ισχύει για κάθε πτυχή της ζωής μας και το εργασιακό μας περιβάλλον δεν αποτελεί εξαίρεση. Η επένδυση σε κομψά έπιπλα γραφείου μπορεί να σας βοηθήσει να συνδυάσετε την άνεση με μια επαγγελματική  εικόνα για να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο και υγιές περιβάλλον εργασίας για να ευδοκιμήσει η ομάδα σας.

 1. Εστιάστε στον φωτισμό

Τίποτα δεν αναδεικνύει έναν χώρο εργασίας καλύτερα από ένα φυσικό και ευάερο περιβάλλον. Το φυσικό φως έχει αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και  παραγωγικούς. Ενισχύστε το φυσικό φως στο γραφείο σας  και μειώστε τον τεχνητό φωτισμό όσο μπορείτε για να δημιουργήσετε μια πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κομψά φώτα γραφείου LED αντί για λαμπτήρες φθορισμού για να κάνετε τον χώρο του γραφείου σας πιο μοντέρνο και φιλικό προς το περιβάλλον.

 1. Δώστε προτεραιότητα στην άνεση

Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να ξεκουραστούν και να απαλλαγούν από το άγχος. Κάντε τον χώρο όσο πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό μπορείτε. Ο χώρος αυτός δεν είναι απλώς ένας χώρος όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώσουν, αλλά είναι επίσης ένας χώρος που μπορεί να αναπτύξει τη δημιουργικότητά τους. Μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο άνετες και κομψές επιλογές γραφείου και καθισμάτων στο site μας για τον χώρο σας.

 1. Επιλέξτε μια ανοιχτή διάταξη

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του γραφείου σας, μια ανοιχτή διάταξη γραφείου μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο που έχετε. Μπορεί να κάνει το γραφείο σας να φαίνεται μεγάλο και επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά. Διαλύστε, λοιπόν, τους μεμονωμένους θαλάμους και τα χωρίσματα γραφείου, προσθέστε κομψά γραφεία και έπιπλα και τοποθετείστε τα έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 1. Φέρτε τη φύση στο γραφείο

Η φύση μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητα. Προσθέστε μερικά φυτά εσωτερικού χώρου που δεν απαιτούν πολλή φροντίδα για να βοηθήσετε την ομάδα σας να συνδεθεί με τη φύση. Τα φυτά θα βοηθήσουν στη βελτίωση της διάθεσης και ακόμη και στον καθαρισμό του αέρα.

 1. Προσθέστε μερικά μοντέρνα και καλής ποιότητας έπιπλα

Μετατρέψτε το παραδοσιακό γραφείο σας σε έναν φουτουριστικό χώρο εργασίας με μερικά πρακτικά αλλά και κομψά έπιπλα γραφείου. Ή κρεμάστε έργα σύγχρονης τέχνης και δημιουργήστε έναν τοίχο με έμφαση. Μπορείτε να προσθέσετε καθρέφτες για να κάνετε τον χώρο  να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένος ή ένα funky κεντρικό τραπέζι για το γραφείο σας. Αλλά θυμηθείτε να επενδύσετε σε έπιπλα καλής ποιότητας που θα διαρκέσουν.

 1. Εξατομικεύστε το γραφείο σας

Εξατομικεύστε το γραφείο σας με μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση που θα σας βοηθήσει να δείξετε το πνεύμα της εταιρείας σας. Η επωνυμία είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για επιχειρήσεις. Επομένως, μην διστάσετε να τυπώσετε το λογότυπό σας σε έναν τοίχο. Εκθέστε την πολιτική της εταιρείας σας στον κοινόχρηστο χώρο ή αφιερώστε έναν τοίχο για φωτογραφίες και το μότο της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τα χρώματα της επωνυμίας σας στο χώρο για να κάνετε τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται μια ισχυρότερη σύνδεση με την επιχείρηση.

 1. Κάντε χώρο για την τεχνολογία

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εκσυγχρονίσετε το γραφείο σας είναι να χρησιμοποιείτε τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Τοποθετήστε μεγάλες οθόνες τηλεόρασης  ή  εγκαταστήστε βάσεις φόρτισης φορητού υπολογιστή ή tablet.

 1. Αφήστε

  τους υπαλλήλους σας να εξατομικεύσουν τον χώρο τους

Η ενίσχυση της δημιουργικότητας και των κινήτρων των εργαζομένων είναι ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Έτσι, εκτός από το να τους προσφέρετε ένα άνετο και κομψό γραφείο , αφήστε τους υπαλλήλους σας να προσθέσουν προσωπικές πινελιές στο χώρο εργασίας τους: όπως ένας πολύχρωμο ημερολόγιο , ένα φυτό ή ένα πίνακα του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

 1. Διατηρήστε το οργανωμένο

Μπορεί να έχετε ένα εκατομμύριο ιδέες για το τι να συμπεριλάβετε στο γραφείο σας. Ωστόσο, έχετε κατά νου το χώρο που έχετε. Εάν είναι μικρός, το να διατηρείτε τα ελάχιστα πράγματα πάνω στο γραφείο  είναι η καλύτερη επιλογή. Επίσης, φροντίστε ο χώρος εργασίας σας να είναι πάντα καθαρός.  Χρησιμοποιείστε  αποθηκευτικούς χώρους και ράφια για να οργανώσετε οποιοδήποτε  χάος.

 1. Συμπεριλάβετε γυάλινα χωρίσματα

Δεν μπορείτε να έχετε ένα μοντέρνο και κομψό γραφείο χωρίς λίγο γυαλί και ατσάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα χωρίσματα για να διατηρήσετε ένα στοιχείο απορρήτου χωρίς συμβιβασμούς στη δημιουργία ενός πιο ανοιχτού χώρου εργασίας και στη μεγιστοποίηση της χρήσης του φυσικού φωτός. Το καλύτερο μέρος αυτών των χωρισμάτων είναι ότι δεν αναστατώνουν τον μοντέρνο σχεδιασμό του γραφείου σας και αντ’ αυτού προσθέτουν σε αυτό.

Να θυμάστε ότι ένα γραφείο αντανακλά την εικόνα της εταιρείας και μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και την εντύπωση που αφήνει στους επισκέπτες. Έτσι, γίνετε λίγο δημιουργικοί και επιλέξτε όμορφα έπιπλα γραφείου.