Προϊόντα επίπλων γραφείου

Στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ παράγουμε έπιπλα γραφείου δίνοντας έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα της κατασκευής τους. Επιδιώκουμε έναν μοντέρνο σχεδιασμό σύμφωνα με τα τελευταία trends του design, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ανώτερη ποιότητά τους σε συνδυασμό με οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

Καλύπτουμε τις ανάγκες εργασιακών χώρων όπως μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί, ιδιωτικές εταιρείες, εταιρικά γραφεία και καταστήματα.
Προσφέρουμε λύσεις επίπλων για προσωπικούς εργασιακούς χώρους είτε στο επαγγελματικό σας γραφείο είτε πρόκειται για home office.

Εργονομία και Design σε απόλυτη συνεργασία

Ποιότητα και Ανατομία στις καλύτερες τιμές

Λειτουργικότητα σε συνδυασμό με άνεση στον χώρο

Από το 1961

Ελληνική Εταιρεία Επίπλων Γραφείου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκίνησε το 1961 σαν οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής επίπλων γραφείου και επίπλων κουζίνας. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 9.000 m2, που περιλαμβάνουν κάθετη μονάδα παραγωγής σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο στο επιχειρηματικό πάρκο των Σπάτων έκτασης 5.500m2, ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο επίσης στην περιοχή των Σπάτων έκτασης 2.500 m2 και εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας έκτασης 1.000 m2. Διαθέτει στόλο 7 φορτηγών αυτοκινήτων, μηχανολογικό εξοπλισμό που υπερβαίνει σε αξία τα 3.000.000 € και προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Η εταιρία στηρίζεται σε δικά της κεφάλαια, έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υγιή οικονομική κατάσταση και κερδοφορία για συνεχή έτη.

Επιβλητικοί και εντυπωσιακοί χώροι υποδοχής

Οργανώστε τις συναντήσεις σας στον κατάληλο χώρο

Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Δώστε φως σε ότι αγαπάτε

Φαντασία και κατασκευή στην ίδια πορεία

Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας