Βιβλιοθήκες – Συρταριέρες

Οι βιβλιοθήκη μιας εταιρείας περιέχει όλα τα βιβλία και τις απαραίτητες έντυπες πληροφορίες για την αποτελεσματική λειτουργία της. Τα ράφια, λοιπόν, πρέπει να είναι μεγάλα, ικανά να χωρέσουν τους τόμους των βιβλίων και όλα τα σημαντικά έγγραφα. Επιπλέον, μια οργανωμένη βιβλιοθήκη πρέπει να διαθέτει εύκολα προσβάσιμα ράφια, ώστε να εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος και να διευκολύνονται εν γένει όλες οι ενδοεπιχειρησιακές διαδικασίες. Η ποικιλία μεγεθών, σχεδίων, χρωμάτων και τρόπων οργάνωσης που διαθέτει η εταιρεία Θεοδωρίδης μπορεί να κάνει την επιλογή μιας βιβλιοθήκης για το γραφείο σας δύσκολη, μα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την κατάλληλη απόφαση. Βιβλιοθήκες με συρτάρια, πόρτες, ντουλάπια, σε όλα τα μεγέθη, για όλες τις ανάγκες. Ακόμα, μπορείτε να μας φέρετε το δικό σας σχέδιο για να το κατασκευάσουμε.

Κατασκευάζουμε εμείς στην Ελλάδα βιβλιοθήκες για όλους τους επαγγελματικούς χώρους σε όποια διάσταση και σχέδιο εσείς θέλετε.

Δημιουργούμε λειτουργικές επιπλοσυνθέσεις ξεχωριστής αισθητικής και ποιότητας με τεράστια αντοχή στο χρόνο.

Μικρές αλλά πολύ χρήσιμες συρταριέρες για όλους τους επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους.

Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει τακτοποίηση και λειτουργικότητα σε έναν χώρο γραφείου.

Από το 1961

Ελληνική Εταιρεία Επίπλων Γραφείου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκίνησε το 1961 σαν οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής επίπλων γραφείου και επίπλων κουζίνας. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 9.000 m2, που περιλαμβάνουν κάθετη μονάδα παραγωγής σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο στο επιχειρηματικό πάρκο των Σπάτων έκτασης 5.500m2, ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο επίσης στην περιοχή των Σπάτων έκτασης 2.500 m2 και εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας έκτασης 1.000 m2. Διαθέτει στόλο 7 φορτηγών αυτοκινήτων, μηχανολογικό εξοπλισμό που υπερβαίνει σε αξία τα 3.000.000 € και προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Η εταιρία στηρίζεται σε δικά της κεφάλαια, έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υγιή οικονομική κατάσταση και κερδοφορία για συνεχή έτη.