Συρταριέρα Τροχήλατη

Συρταριέρα Τροχήλατη

Rating:
( 1 Rating )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης σε διάσταση Y63 X Π44 Χ Β56εκ και αποτελεί ιδανική επιλογή σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης κρεμαστών φακέλων στο γραφείο σας.

Το υλικό κατασκευής της συρταριέρας είναι Laminate πάχους 18χιλ με πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή του επίπλου.

Περιλαμβάνει συνολικά 3 συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς βαρέως τύπου. Τα 2 συρτάρια είναι από ενισχυμένο καλουπωτό βιομηχανικό πολυπροπυλένιο (ABS), με χείλος ενίσχυσης περιμετρικά της κατόψεως του για ενίσχυση του πλαισίου από θραύση και στρέβλωση και νευρώσεις στον πάτο του συρταριού για σωστότερη λειτουργία κατά τη φόρτωση του. Το τελευταίο συρτάρι περιλαμβάνει κατάλληλο μηχανισμό για τη αρχειοθέτηση κρεμαστών φακέλων μεγέθους Α4.

Η συρταριέρα φέρει 4 δίδυμους τροχούς ασφαλείας καθιστώντας εύκολη την μετακίνηση της και περιλαμβάνει κλειδαριά ασφαλείας.

Στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, κάθε σας απαίτηση σχετικά με τον γραφειακό σας χώρο μπορεί να ικανοποιηθεί, επιλέγοντας από την ευρεία γκάμα επίπλων της εταιρείας, τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε ως προς τα υλικά, τις διαστάσεις και τις αποχρώσεις. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και εμείς θα σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!