Βιβλιοθήκη με πορτάκια

Βιβλιοθήκη με πορτάκια

Rating:
( 14 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Η βιβλιοθήκη με πορτάκια παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης ακόμη και σε ειδικές διαστάσεις για εξατομικευμένες απαιτήσεις, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας για αρχειοθέτηση, όσο και αποθήκευση στα κλειστά ντουλάπια που δημιουργούνται με την χρήση των πορτών.

Η βιβλιοθήκη παράγεται από την Εταιρεία Θεοδωρίδης και αποτελείται από τους ορθοστάτες, 4 ράφια από laminate πάχους 36χιλ και την πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Τα 4 ράφια δημιουργούν 5 κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους σε κάθε κάθετο τμήμα της βιβλιοθήκης, μέρος των οποίων είναι κλειστά ντουλάπια με πόρτες, για την διαφύλαξη περισσότερο ευαίσθητων πληροφορίων και αντικειμένων. Οι πόρτες διαθέτουν μηχανισμό push button ώστε να μπορείτε να τα χειρίζεστε χωρίς την χρήση πόμολου, διατηρώντας έτσι την κομψή και minimal γραμμή του επίπλου.

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία υλικών της εταιρείας Θεοδωρίδης, όπως laminate, βακελίτης, καπλαμάς ή κρύσταλλο, σε πληθώρα αποχρώσεων που θα αναδείξουν το περιβάλλον σας.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!