Ερμάριο Μονόφυλλο

Ερμάριο Μονόφυλλο

Rating:
( 2 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Άλλη μία λύση για αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μεμονωμένο ερμάριο είτε ως μέρος μεγαλύτερης σύνθεσης, παρέχοντας ευελιξία και αυτονομία ταυτόχρονα.

Κατασκευάζεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης από laminate πάχους 18χιλ και αποτελείται από τους ορθοστάτες, 1 εσωτερικό ράφι ρυθμιζόμενο καθ’ύψος και την πλάτη πάχους 8χιλ, η οποία τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή.

Διαθέτει μία ανοιγόμενη πόρτα από laminate η οποία φέρει πόμολο και προαιρετικά κλειδαριά, ενώ η στήριξη του ερμαρίου μπορεί να γίνει είτε σε μεταλλικά πόδια, είτε σε ρεγουλατόρους που ρυθμίζουν την σωστή οριζοντίωση του επίπλου στο δάπεδο και εξασφαλίζουν σταθερότητα στο έπιπλο.

Το ερμάριο, εκτός από τις τυποποιημένες, μπορεί να παραχθεί και σε ειδικές διαστάσεις ενώ υπάρχουν πολλαπλές επιλογές ως προς τις αποχρώσεις και τα υλικά κατασκευής για να επιλέξετε αυτά που αρμόζουν στον δικό σας χώρο σύμφωνα με το γούστο σας.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!