Βιβλιοθήκη 25mm με κάτω πόρτες

Βιβλιοθήκη 25mm με κάτω πόρτες

Rating:
( 7 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Βιβλιοθήκη που διαφοροποιείται με την χρήση πορτών μόνο στο κάτω μέρος αφήνοντας το επάνω τμήμα ανοιχτό με εμφανή ράφια.

Παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και περιλαμβάνει 1 εσωτερικό ράφι στο κλειστό τμήμα της βιβλιοθήκης και 3 ράφια στο άνω τμήμα, που δημιουργούν συνολικά 5 αποθηκευτικές ενότητες.

Τα ράφια της βιβλιοθήκης πάχους 25χιλ είναι ρυθμιζόμενα καθ’υψος και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν προσαρμόζοντας την θέση των μεταλλικών στηριγμάτων στο επιθυμητό ύψος.

Η πλάτη πάχους 8χιλ τοποθετείται στην ειδική γκινισιά που φέρουν οι ορθοστάτες, ο πάτος και το καπάκι, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στην κατασκευή, ενώ ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα διασφαλίζουν οι ρεγουλατόροι που ρυθμίζουν την σωστή οριζοντίωση του επίπλου στο δάπεδο.

Εκτός από τις τυποποιημένες, η βιβλιοθήκη μπορεί να παραχθεί σε ειδικές διαστάσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα από υλικά όπως laminate, βακελίτη ή καπλαμά σε ποικιλία αποχρώσεων που θα διαμορφώσουν το γραφείο σας σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό γούστο.

Οργανώστε τον χώρο σας με βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ερμάρια, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις παραγωγής μας  και δημιουργήστε ένα ιδανικό και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!