Ειδική κατασκευή Μπαράκι

Κουζινάκι με πάγκο μπαρ από mdf και γυαλιστερή λάκα.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Μπορεί να παραχθεί με μελαμίνη, βακελίτη, ξύλο, κρύσταλλο ή μέταλλο σε όλα τα χρώματα.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Δυνατότητα προσαρμογής στα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά στις διαστάσεις του χώρου σας.

Δεσποτάκι

Κρακ

Οξιά

Λευκό Σαγρέ

Ασημί

Κερασιά

Μπέζ

Ανθρακί

Καρυδιά

Λευκό

Καρυδιά

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Ειδική κατασκευή Μπαράκι

Επιπλοσύνθεση Ινώ

Επιπλοσύνθεση Ινώ Δίχως αμφιβολία η επιπλοσύνθεση Ινώ προσελκύει τα βλέμματα με τον εντυπωσιακό της σχεδιασμό, ενώ πρακτικότητα και υψηλή αισθητική συνδυάζονται με ένα μοναδικό τρόπο.

Δείτε το προϊόν »
Ειδική κατασκευή Μπαράκι

Reception Π 13

Η reception Π13 της εταιρείας Θεοδωρίδης, αποτελεί μια εξαιρετικά ευέλικτη κατασκευή, έτοιμη να προσαρμοστεί στις ανάγκες αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου σας. THEODORiDiS Κάντε

Δείτε το προϊόν »
Ειδική κατασκευή Μπαράκι

Πολυκάθισμα Style

Πολυκάθισμα style Το κάθισμα ιταλικής εισαγωγής Style χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό που το καθιστά ιδανικό για πολλαπλές χρήσεις. THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4

Δείτε το προϊόν »
Ειδική κατασκευή Μπαράκι

Διευθυντικό γραφείο Segno

Διευθυντικό γραφείο SEGNO Ιταλικό design και φινέτσα. Η σειρά διευθυντικών γραφείων Segno αποτελεί την ιταλική πινελιά φινέτσας στην συλλογή της εταιρείας Θεοδωρίδης. THEODORiDiS Κάντε το

Δείτε το προϊόν »