Γραφεία

Το γραφείο μας είναι το έπιπλο πάνω στο οποίο πραγματοποιούνται οι πιο σημαντικές εργασίες στην εργασία μας. Για το λόγο αυτό, το γραφείο πρέπει να εμπνέει κύρος και επαγγελματισμό, ενώ ταυτόχρονα να διαθέτει την κατάλληλη εργονομία ώστε να διευκολύνει την εργασία. Να βρίσκεται, δηλαδή, στο κατάλληλο ύψος και να διαθέτει επαρκή χώρο ώστε να χωράνε στην επιφάνειά του όλα τα απαραίτητα αντικείμενα ενός διευθυντικού στελέχους. Η εταιρεία Θεοδωρίδης έχει μεριμνήσει ώστε να πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις για την κατασκευή του ιδανικού γραφείου.

Κατασκευάζουμε στην Ελλάδα Διευθυντικά Γραφεία με κύρος και επαγγελματισμό!

Επαγγελματικά Γραφεία υψηλής ποιότητας “made in Greece” από την εταιρεία μας!

Από το 1961

Ελληνική Εταιρεία Επίπλων Γραφείου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκίνησε το 1961 σαν οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής επίπλων γραφείου και επίπλων κουζίνας. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 9.000 m2, που περιλαμβάνουν κάθετη μονάδα παραγωγής σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο στο επιχειρηματικό πάρκο των Σπάτων έκτασης 5.500m2, ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο επίσης στην περιοχή των Σπάτων έκτασης 2.500 m2 και εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας έκτασης 1.000 m2. Διαθέτει στόλο 7 φορτηγών αυτοκινήτων, μηχανολογικό εξοπλισμό που υπερβαίνει σε αξία τα 3.000.000 € και προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Η εταιρία στηρίζεται σε δικά της κεφάλαια, έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υγιή οικονομική κατάσταση και κερδοφορία για συνεχή έτη.