Διευθυντικό γραφείο Αίολος (GR 2120)

Διευθυντικό γραφείο Αίολος

Rating:
( 5 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντικό γραφείο Αίολος, σύγχρονο και μοντέρνο, με απεριόριστες επιλογές υλικών και χρωμάτων για όλα τα γούστα.

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Αίολος παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με επιφάνεια laminate 25χιλ και μεταλλικά πόδια ηλεκτροστατικής βαφής σχήματος Π πάχους 50Χ50χιλ, που συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλική μπάρα σύνδεσης πάχους 65X85χιλ για μεγαλύτερη αντοχή, με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά της μπάρας.

Το διευθυντικό γραφείο Αίολος μπορεί να κατασκευαστεί δίχως μετώπη ή με μεταλλική μετώπη που φέρει τετράγωνη διάτρηση, είτε με μετώπη laminate με σκοτίες για ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Πολλαπλές επιλογές στα υλικά κατασκευής, με δυνατότητα παραγωγής σε λάκα, κρύσταλλο, βακελίτη ή καπλαμά, σε ποικιλία χρωμάτων και σε ειδικές διαστάσεις, σας παρέχουν απεριόριστες επιλογές και συνδυασμούς για να διαμορφώσετε κατάλληλα τον χώρο σας. O μεταλλικός σκελετός διατίθεται σε ασημί, λευκό, μαύρο και ανθρακί με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από δεκάδες χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!