Διευθυντικό γραφείο Αρμονία 1

Διευθυντικό γραφείο Αρμονία I

Rating:
( 8 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Η σειρά διευθυντικών γραφείων Αρμονία προσφέρει πολλαπλές επιλογές ως προς την κατασκευή λόγω της δυνατότητας χρήσης διαφορετικών υλικών όπως laminate, καπλαμάς, βακελίτης, σε συνδυασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την αισθητική του γραφείου.

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Αρμονία I, παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και κατασκευάζονται με καπάκι Laminate πάχους 36χιλ που στηρίζεται, με μεταλλικούς αποστάτες αλουμινίου, σε ορθοστάτες επίσης από laminate.

Η ιδιαιτερότητα του γραφείου έγκειται στα κουρμπαριστά μεταλλικά προφίλ που προσαρμόζονται στην δύο όψεις κάθε ποδιού, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα του, εξαλείφοντας τις μονότονες γραμμές ενός συντηρητικού απλού γραφείου. Για επιπλέον χάρη και φινέτσα μπορούμε να τοποθετήσουμε Inox βέργες στην μετώπη, που σίγουρα θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Με ή χωρίς την χρήση της βοηθητικής προέκτασης στο γραφείο, σε συνδυασμό με ερμάρια, αρχειοθήκες και συρταριέρες, ο χώρος σας θα γίνει περισσότερο λειτουργικός, δημιουργώντας μία αίσθηση τάξης και οργάνωσης.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!