Διευθυντικό γραφείο Δάμων

Διευθυντικό γραφείο Αίολος Κρύσταλλο

Rating:
( 7 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

 

Άνεση και λογική.. τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Στη σειρά επίπλων γραφείου Αίολος θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Πολυτελή γραφεία που πλαισιώνονται από βιβλιοθήκες και ερμάρια υψηλών προδιαγραφών, εμπλουτισμένα με τα καλύτερα υλικά ποιότητας. Γεωμετρικές μορφές, βασικές εκφράσεις και μια μινιμαλιστική αλλά κομψή σχεδίαση, δίνουν αξία στην έννοια του χώρου με κάθε στοιχείο σε τέλεια αρμονία.

Τα διευθυντικά έπιπλα γραφείου της σειράς Αίολος παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με επιφάνεια από κρύσταλλο λακαριστό πάχους 10χιλ και μεταλλικά πόδια ηλεκτροστατικής βαφής σχήματος Π πάχους 50Χ50χιλ. Τα πόδια συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλική μπάρα σύνδεσης πάχους 65X85χιλ για μεγαλύτερη αντοχή, με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά της μπάρας.

Το διευθυντικό γραφείο περιλαμβάνει μετώπη από λακαριστό κρύσταλλο πάχους 8χιλ, ενώ προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης βοηθητικού γραφείου ομοίως κατασκευασμένο με το κυρίως γραφείο.

Ονειρευτείτε όπως θα θέλατε τον εργασιακό σας περιβάλλον και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα, επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες αποχρώσεις για τις κρυστάλλινες επιφάνειες που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Για αυτούς που δεν επιθυμούν κρυστάλλινη επιφάνεια στο γραφείο τους, το διευθυντικό γραφείο Αίολος μπορεί να διαφοροποιηθεί επιλέγοντας υλικά όπως λάκα, laminate, βακελίτη ή καπλαμά, προσδίδοντας στο γραφείο τον χαρακτήρα που θα θέλατε.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε τη δική σας παραλλαγή του γραφείου για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!