Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Διευθυντικό γραφείο Ιόλη

Rating:
( 32 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Μοντέρνος σχεδιασμός, λειτουργικότητα, εργονομία και υψηλή αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο διευθυντικό γραφείο ΙΟΛΗ, το οποίο δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει τόσο για το design του, όσο και για την ποιότητα και ιδιαιτερότητα των υλικών από τα οποία αποτελείται.

Στο Διευθυντικό γραφείο Ιόλη, από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης,  η επιφάνεια εργασίας κατασκευάζεται από ένα πρωτοποριακό υλικό ακρυλικής συμπαγούς επιφάνειας (solid surface) εξαιρετικής αντοχής, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε την μορφή και το σχήμα που επιθυμούμε. Το υλικό αυτό διατίθεται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που πραγματικά θα απογειώσει την μοναδικότητα του γραφείου.

Το βοηθητικό έπιπλο του διευθυντικού γραφείου ΙΟΛΗ αποτελείται από ερμάρια και συρταριέρα από βακελίτη σε απίστευτα πολλές και μοντέρνες αποχρώσεις.

Η σύνθεση του γραφείου ΙΟΛΗ περιλαμβάνει και αποθηκευτικές λύσεις όπως η επιπλοσύνθεση με ράφια, κατάλληλα για την οργάνωση και αποθήκευση των φακέλων σας.

Μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα με τις επιλογές για τις αποθηκευτικές λύσεις ή επιπλοσυνθέσεις και να το ταιριάξουμε με το γραφείο που θα δημιουργήσετε!

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!