Διευθυντικό γραφείο Ίριδα

Διευθυντικό γραφείο Ίριδα

Rating:
( 6 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Ένα έπιπλο γραφείου που ταιριάζει σε κάθε στυλ και χώρο αποτελεί και το γραφείο Ίριδα, το οποίο κατασκευάζεται από την εταιρεία Θεοδώριδης, με μεταλλικό σκελετό στρογγυλής διατομής  ηλεκτροστατικής βαφής και επιφάνεια εργασίας από laminate πάχους 25χιλ.

Η σύνθεση του διευθυντικού γραφείου Ιριδα από τα έπιπλα γραφείου  Θεοδωρίδης,  περιλαμβάνει γωνιακή βοηθητικό γραφείο καθώς και βοηθητική στρογγυλή προέκταση, που μπορούν να τοποθετηθούν σε όποια μεριά του γραφείου επιθυμείτε και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας. Με τα παραπάνω βοηθητικά τμήματα εξασφαλίζετε μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα, ενώ οι πολλαπλές παραλλαγές στην κατασκευή και στα υλικά, σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε κατάλληλα το γραφειακό σας περιβάλλον.

Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής του διευθυντικού γραφείου με ή δίχως μετώπη είτε laminate είτε μεταλλική, ενώ παράλληλα μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά όπως κρύσταλλο αμμοβολής, κρύσταλλο έγχρωμο, καπλαμά ή λάκα, στις διαστάσεις που επιβάλλει η κάθε περίσταση, δημιουργώντας έτσι ένα απόλυτα προσωπικό ύφος.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!