Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Rating:
( 17 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

 

Τετράγωνες φόρμες και αντιστικτική σκέψη σε ένα κορυφαίο δείγμα του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού συνδυάζονται στο διευθυντικό γραφείο Λυδία.

Υψηλή αισθητική και κομψότητα χαρακτηρίζουν την σειρά επίπλων Λυδία. Φωτεινές πινελιές, λειτουργικότητα και εργονομία αναδεικνύουν τις διαφορετικές πλευρές του επίπλου, με γνώμονα τις ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου που σχεδιάστηκε από το σχεδιαστικό τμήμα και εκτελέστηκε από την μονάδα παραγωγής της εταιρίας Θεοδωρίδης.

Το διευθυντικό γραφείο Λυδία στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης κατασκευάζεται από Laminate 36χιλ. Η επιφάνεια εργασίας εδράζεται σε πόδι laminate σε σχήμα Γ και σε στοιχείο βάσης με αποστάτες αλουμινίου που λειτουργεί και ως συρταριέρα με 4 συρτάρια και κλειδαριά. Το διευθυντικό γραφείο Λυδία μπορεί να παραχθεί και με βοηθητική προέκταση, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε όποια πλευρά του γραφείου επιθυμείτε.

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής όπως βακελίτη, λάκα ή καπλαμά, σε όλα τα χρώματα και στις διαστάσεις που επιβάλει ο χώρος σας, για ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα.

Όλα τα στοιχεία της σειράς γραφείων Λυδία συνδυάζονται με ποικιλία επιπλοσυνθέσεων, ερμαρίων και καθισμάτων γραφείου, δημιουργώντας στο χώρο μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας δημιουργήστε έναν ιδανικό χώρο εργασίας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αλλά και δικό σας προσωπικό γούστο.   

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!