Επαγγελματικό γραφείο Γαία

Λιτό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, το έπιπλο γραφείου Γαία προσφέρει άνεση και εξαιρετική εργονομία.
Επαγγελματικό γραφείο Γαία

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τόσο το καπάκι του επαγγελματικού γραφείου Γαία, όσο και οι βοηθητικές προεκτάσεις, παράγονται από την εταιρεία Θεοδωρίδης και κατασκευάζονται με επιφάνεια από laminate πάχους 25χιλ. Ο σκελετός του γραφείου αποτελείται από μεταλλικά πόδια ηλεκτροστατικής βαφής σχήματος ανάποδου Τ ασύμμετρης μορφής, την μετώπη και ένα πόδι Φ340 επίσης ηλεκτροστατικής βαφής.

Ο μεταλλικός σκελετός είναι σχεδιασμένος ώστε να επιτρέπεται ή δίοδος των καλωδίων στο εσωτερικό των ποδιών και διατίθεται σε ασημί, λευκό, μαύρο και ανθρακί, με δυνατότητα επιλογής από δεκάδες χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

 

 

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Όπως σε όλα τα γραφεία έτσι και στο εργασιακό γραφείο Γαία στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, υπάρχει μεγάλη ευελιξία ως προς τα χρώματα και τα υλικά κατασκευής με δυνατότητα παραγωγής σε βακελίτη, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμά και σε ειδικές διαστάσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, έτσι ώστε τίποτα να μην μπορεί να σας περιορίσει. Απογειώστε την εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου με ερμάρια, συρταριέρες και καθίσματα, εργασίας και συνεργασίας, από την ευρεία γκάμα της εταιρείας Θεοδωρίδης.

Αφεθείτε στα έμπιστα χέρια των σχεδιαστών μας και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό αποτέλεσμα.  

 

Επαγγελματικό γραφείο Γαία

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα