Επαγγελματικό γραφείο Ίκαρος

Επαγγελματικό γραφείο Ίκαρος

Rating:
( 5 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Ιδιαίτερη και καλαίσθητη επιλογή, ιδανική για τους λάτρεις των καμπύλων γραμμών, η σύνθεση Ίκαρος προκαλεί αναμφισβήτητα τον θαυμασμό.

Το επαγγελματικό γραφείο Ίκαρος κατασκευάζεται από τα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, με καπάκι από laminate πάχους 25χιλ με καμπύλη εσωτερικά, το οποίο στηρίζεται σε μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής.

Ο μεταλλικός σκελετός αποτελείται από πόδια τετράγωνης διατομής σε σχήμα Π και την μεταλλική μπάρα ενίσχυσης κάτω από την επιφάνεια με δυνατότητα διέλευσης καλωδίων εσωτερικά, ενώ η μετώπη, είτε μεταλλική είτε από laminate, είναι προαιρετική.

Περισσότερη άνεση και χώρο εργασίας προσφέρει η βοηθητική ημικυκλική προέκταση όμοιας κατασκευής με το κυρίως γραφείο.

Η σύνθεση Ίκαρος φέρει διαχωριστικό, το οποίο μπορεί να είναι είτε από laminate σε ποικιλία χρωμάτων, προαιρετικά επενδεδυμένο με ύφασμα σε χρώμα της επιλογής σας, με ή χωρίς αφρώδες υλικό εσωτερικά, είτε από κρύσταλλο ή ειδικό ηχοαπορροφητικό υλικό ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Επιλέξτε το χρώμα του μεταλλικού σκελετού που επιθυμείτε όπως ασημί, λευκό, μαύρο και ανθρακί με δυνατότητα επιλογής από δεκάδες άλλα χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας, σε συνδυασμό με υλικά όπως laminate, βακελίτη, λάκα ή καπλαμά, σε όλα τα χρώματα και σε ειδικές διαστάσεις και δημιουργήστε ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!