Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μαργαρίτα

Επαγγελματικό γραφείο Σύνθεση Μαργαρίτα

Rating:
( 4 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

 

Η σύνθεση γραφείων Μαργαρίτα αποτελεί μία πρωτότυπη και συνάμα καλαίσθητη λύση που θα δώσει στο περιβάλλον εργασίας σας ευελιξία, εργονομία, που είναι αποτέλεσμα του ιδιαίτερου σχεδιασμού της.

Κατασκευάζεται με καπάκι laminate πάχους 25χιλ με καμπύλη στην εσωτερική πλευρά του γραφείου, το οποίο στηρίζεται στους ορθοστάτες και την μετώπη επίσης από laminate, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από ποικίλα υλικά όπως βακελίτη, λάκα ή καπλαμά σε διαφορετικές αποχρώσεις και διαστάσεις,  για να αποκτήσετε την ιδανική σύνθεση για εσάς.

Για καλύτερη και πιο αποδοτική εργασία μπορείτε να τοποθετήσετε ανάμεσα στα γραφεία διαχωριστικά, τα οποία μπορεί να είναι είτε από laminate σε ποικιλία χρωμάτων, προαιρετικά επενδεδυμένα με ύφασμα σε χρώμα της επιλογής σας, με ή χωρίς αφρώδες υλικό εσωτερικά, είτε από κρύσταλλο ή ειδικό ηχοαπορροφητικό υλικό ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Με την βοήθεια της σχεδιαστικής μας ομάδας στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, και επιλέγοντας τα υλικά και χρώματα που σας ταιριάζουν, δημιουργήστε την σύνθεση που πραγματικά επιθυμείτε.  

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!