Επαγγελματικό γραφείο Μορφέας

Επαγγελματικό γραφείο Μορφέας

Rating:
( 5 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Γραφείο Μορφέας μελετημένο και σχεδιασμένο από την εταιρεία Θεοδωρίδης για να προσφέρει πρακτικότητα και εργονομία στο χώρο.

Η σειρά διευθυντικών επίπλων γραφείου Μορφέας στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης, παράγεται με καπάκι από laminate πάχους 44χιλ που στηρίζεται αφενός σε ορθοστάτη από laminate και αφετέρου σε στοιχείο από laminate με ενσωματωμένη συρταριέρα. Μεταξύ του ορθοστάτη και της συρταριέρας υπάρχει η μετώπη επίσης από laminate.

Παρέχονται πολλαπλές επιλογές στον σχεδιασμό, στις διαστάσεις και στα υλικά κατασκευής όπως βακελίτης, λάκα, κρύσταλλο ή καπλαμάς και σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε με την βοήθεια της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας Θεοδωρίδης, να γίνουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί για να αποκτήσετε το ιδανικό διευθυντικό γραφείο που επιθυμείτε.

Ερμάρια, αποθηκευτικές λύσεις, ντουλάπες, επιπλοσυνθέσεις και καθίσματα της εταιρείας Θεοδωρίδης μπορούν κάλλιστα να πλαισιώσουν το διευθυντικό γραφείο Μορφέας και να ολοκληρώσουν το γραφειακό σας περιβάλλον όπως πραγματικά επιθυμείτε.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!