Καρέκλες Γραφείου

Δεν υπάρχουν ιδανικές καρέκλες γραφείου για όλους. Υπάρχει το ιδανικό κάθισμα για τον κάθε ένα από εμάς. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να αγκαλιάζει σωστά το σώμα του χρήστη, ώστε να νιώθει άνετα. Η εταιρεία Θεοδωρίδης κατασκευάζει καρέκλες γραφείου που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πλέον απαιτητικού χρήστη. Φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς όπου μπορούν να ρυθμίσουν σωστά και με ακρίβεια τη θέση πλάτης και έδρας, και να δημιουργήσουν τη σωστή θέση για τον χρήστη. Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα δημιουργούν τη σωστή στήριξη των χεριών ώστε να προσφέρουν ξεκούραση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Όλες οι καρέκλες γραφείου παράγονται από εμάς στην Ελλάδα, είναι ορθοπεδικές και ιδανικές ακόμα και για υπέρβαρους. Τέλος η μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα επένδυσης μπορούν να τελειοποιήσουν την εικόνα του καθίσματος.

THEODORiDiS ΑΝΕΣΗ

Διευθυντικές καρέκλες γραφείου κατασκευασμένες στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα για μοναδικούς  χώρους εργασίας.

THEODORiDiS DESIGN

Οι επαγγελματικές μας καρέκλες  χαρακτηρίζονται από ποικιλία σε σχέδια, υλικά και χρώματα, γεγονός που τις καθιστά ικανές να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ανάγκη και σωματότυπο. 

THEODORiDiS ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Κατασκευάζουμε στην Ελλάδα πολυκαθίσματα όλων των τύπων και ειδών για τις πιο απαιτητικές χρήσης. 

THEODORiDiS ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Καναπέδες εξολοκλήρου κατασκευασμένοι από εμάς με γνώμονα την ποιότητα και την άνεση που θα θέλατε να έχει ο χώρος σας.

THEODORiDiS ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πολυκαθίσματα όλων των τύπων και ειδών για να καλύψουν κάθε ανάγκη αναμονής, εκπαίδευσης ή οτιδήποτε απαιτεί ο χώρος σας