Καρέκλες Γραφείου

Δεν υπάρχουν ιδανικές καρέκλες γραφείου για όλους. Υπάρχει το ιδανικό κάθισμα για τον κάθε ένα από εμάς. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να αγκαλιάζει σωστά το σώμα του χρήστη, ώστε να νιώθει άνετα. Η εταιρεία Θεοδωρίδης κατασκευάζει καρέκλες γραφείου που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πλέον απαιτητικού χρήστη. Φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς όπου μπορούν να ρυθμίσουν σωστά και με ακρίβεια τη θέση πλάτης και έδρας, και να δημιουργήσουν τη σωστή θέση για τον χρήστη. Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα δημιουργούν τη σωστή στήριξη των χεριών ώστε να προσφέρουν ξεκούραση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Όλες οι καρέκλες γραφείου παράγονται από εμάς στην Ελλάδα, είναι ορθοπεδικές και ιδανικές ακόμα και για υπέρβαρους. Τέλος η μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα επένδυσης μπορούν να τελειοποιήσουν την εικόνα του καθίσματος.

Διευθυντικές καρέκλες γραφείου κατασκευασμένες από εμάς στην Ελλάδα για μοναδικούς  χώρους εργασίας

Οι επαγγελματικές μας καρέκλες  χαρακτηρίζονται από ποικιλία σε σχέδια, υλικά και χρώματα, γεγονός που τις καθιστά ικανές να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ανάγκη και σωματότυπο. 

Κατασκευάζουμε στην Ελλάδα πολυκαθίσματα όλων των τύπων και ειδών για τις πιο απαιτητικές χρήσης. 

Καναπέδες εξολοκλήρου κατασκευασμένοι από εμάς με γνώμονα την ποιότητα και την άνεση που θα θέλατε να έχει ο χώρος σας.

Πολυκαθίσματα όλων των τύπων και ειδών για να καλύψουν κάθε ανάγκη αναμονής, εκπαίδευσης ή οτιδήποτε απαιτεί ο χώρος σας 

Από το 1961

Ελληνική Εταιρεία Επίπλων Γραφείου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκίνησε το 1961 σαν οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής επίπλων γραφείου και επίπλων κουζίνας. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 9.000 m2, που περιλαμβάνουν κάθετη μονάδα παραγωγής σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο στο επιχειρηματικό πάρκο των Σπάτων έκτασης 5.500m2, ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο επίσης στην περιοχή των Σπάτων έκτασης 2.500 m2 και εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας έκτασης 1.000 m2. Διαθέτει στόλο 7 φορτηγών αυτοκινήτων, μηχανολογικό εξοπλισμό που υπερβαίνει σε αξία τα 3.000.000 € και προσωπικό άνω των 50 ατόμων. Η εταιρία στηρίζεται σε δικά της κεφάλαια, έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, υγιή οικονομική κατάσταση και κερδοφορία για συνεχή έτη.