Διευθυντική καρέκλα Adeline

Διευθυντική καρέκλα Adeline

Pin It

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντικό Κάθισμα γραφείου Adeline τροχήλατο, περιστρεφόμενο σε άξονα.

Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενιαίος και κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση, ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή έδρας πλάτης και να αγκαλιάζει εργονομικά το σώμα.

Η πλάτη και η έδρα επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα σε χρώμα της επιλογής σας. Διαθέτει επιχρωμιωμένα μπράτσα επενδεδυμένα με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και το αντίστοιχο ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα του καθίσματος. 

Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής. Ο μηχανισμός είναι βαρέως τύπου, προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότητα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Η Διευθυντική καρέκλα Adeline αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για το γραφείο και το πολυτιμότερο εργαλείο για αποδοτική και άνετη εργασία. Όμορφος σχεδιασμός σε συνδυασμό με αξιόπιστα και αρίστης ποιότητας υλικά κατασκευής όπως ο ενιαίος σκελετός έδρας - πλάτης και ο μηχανισμός ανάκλησης βαρέως τύπου, με ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη και σταθεροποίηση σε πολλαπλές θέσεις, σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν.

Mε την διευθυντική καρέκλα Adeline παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη, θα σας κυρεύσει το αίσθημα της απόλυτης ικανοποίησης ενώ θα απολαμβάνετε την άνεση και την λειτουργικότητα του καθίσματος. Η σειρά Adeline διαθέτει και κάθισμα συνεργασίας με σκελετό σε σχήμα "S" ή με πεντακτινωτή βάση με ειδικές τάπες, για ένα ισσοροπημένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, σε δεκάδες χρώματα για να διαλέξετε.

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

footer map

Επικοινωνία

Διεύθυνση Έκθεσης Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 33, Γλυφάδα, Τ.Κ. 16675

Διεύθυνση Έκθεσης Σπάτα: Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα, Τ.Κ. 19004

Διεύθυνση Παραγωγής Σπάτα: Επιχειρηματικό Πάρκο Ε39

E-mail:  

Τηλέφωνο: 2106634555 / 2106032088 / 2106635660

Fax: 210-7220442

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Συντεταγμένες GPS: 37°58'38.5"N 23°54'52.9"E / 37.977350, 23.914697