Διευθυντική καρέκλα Apollon

Διευθυντική καρέκλα Apollon

Rating:
( 35 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντικό κάθισμα APOLLON παραγωγής μας. Ο σκελετός έδρα – πλάτη της Διευθυντικής καρέκλας Apollon είναι ενιαίος και αποτελείται πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή, πάνω στον οποίο τοποθετείται μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη. Το διευθυντικό κάθισμα Apollon διαθέτει πεντακτινωτή βάση αλουμινίου που φέρει δίδυμους τροχούς ασφαλείας.

Τα μπράτσα είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, επινικελωμένα και αν το θελήσουμε με επένδυση από λεπτό αφρώδες υλικό και ύφασμα ή δερματίνη. Ο μηχανισμός της Διευθυντικής καρέκλας Apollon είναι ψαλιδωτός, βαρέως τύπου με ανάκληση και κλείδωμα σε πολλαπλές θέσεις. Ο μηχανισμός φέρει σύστημα «Anti-panic» για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Δυνατότητα επένδυσης του καθίσματος σε ποιότητες και χρώματα της επιλογής σας.

Τα καθίσματα της σειράς Apollon, της εταιρείας Θεοδωρίδη είναι ανατομικά, στιβαρά και άνετα και περιλαμβάνουν και καθίσματα συνεργασίας, δίνοντας σας ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα στο χώρο του γραφείου σας.

Παρέχεται εγγύηση, service και ανταλλακτικά.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!