Διευθυντική καρέκλα City

Διευθυντική καρέκλα City

Rating:
( 2 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

 

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική Καρέκλα γραφείου City, τροχήλατη περιστρεφόμενη επί άξονα. Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενιαίος και κατασκευάζεται από επιχρωμιωμένο σίδερο που συνδέεται με εσωτερικούς ιμάντες. Η πλάτη και η έδρα επενδύονται και στις δύο όψεις (μπροστά και πίσω) με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και δερματίνη σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Διαθέτει μπράτσα επιχρωμιωμένα και πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής.

Ο μηχανισμός είναι βαρέως τύπου, προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότηα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου. Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Το City είναι ένα διευθυντικό κάθισμα εισαγωγής με μοντέρνο σχεδιασμό, που εντυπωσιάζει με τα έντονα μεταλλικά στοιχεία του σκελετού.

Χρησιμοποιείστε το αντίστοιχο κάθισμα συνεργασίας για ένα όμορφο αποτέλεσμα, ενώ κάλλιστα μπορείτε να συνδυάσετε το κάθισμα με κρυστάλλινο γραφείο και μεταλλικά στοιχεία, παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη, για να δημιουργήστε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!