Διευθυντική καρέκλα Cyclo

Διευθυντική καρέκλα Cyclo

Rating:
( 1 Rating )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική Καρέκλα γραφείου Cyclo, τροχήλατη περιστρεφόμενη επί άξονα. Ο σκελετός του καθίσματος κατασκευάζεται από επιχρωμιωμένο σίδερο που συνδέεται με εσωτερικούς ιμάντες. Η πλάτη και η έδρα επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και δερματίνη σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Διαθέτει μπράτσα επιχρωμιωμένα και πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής.

Ο μηχανισμός είναι βαρέως τύπου, προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότηα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου. Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Το Cyclo είναι ένα διευθυντικό κάθισμα εισαγωγής με μοντέρνο σχεδιασμό, που εντυπωσιάζει με τα έντονα μεταλλικά στοιχεία του σκελετού.

Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Ιδαίτερος, μοντέρνος και προσεγμένος σχεδιασμός χαρακτηρίζουν το διευθυντικό κάθισμα Cyclo. Ανατομική πλάτη, βάση αλουμινίου και μηχανισμός συγχρονισμένης ανάκλησης για σταθεροποίηση και κλείδωμα σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του καθίσματος, που παράγεται από την εταιρεία θεοδωρίδη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για όλα τα γούστα.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!