Διευθυντική καρέκλα Kassia Black

Διευθυντική καρέκλα Kassia Black

Rating:
( 10 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική καρέκλα γραφείου Kassia Black τροχήλατη, περιστρεφόμενη σε άξονα.

Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενιαίος και κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση.

Η πλάτη και η έδρα επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Διαθέτει μπράτσα και πεντακτινωτή βάση από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο και η βάση φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής για την στήριξη της καρέκλας. 

Ο μηχανισμός είναι προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότηα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Ανατομικός σχεδιασμός και λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν την σειρά καθισμάτων Kassia, η οποία περιλαμβάνει διευθυντική καρέκλα και κάθισμα συνεργασίας και αποτελεί μία προσιτή επιλογή ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Ο μηχανισμός ανάκλησης επιτρέπει την σταθεροποίηση της πλάτης σε οποιδήποτε επιθυμητό σημείο και διαθέτει σύστημα ελεγχόμενης ανάκλησης ανάλογα με το βάρος του χρήστη, ενώ το κάθισμα διαθέτει ενιαίο σκελετό έδρα-πλάτη από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς. Επιλέξτε μέσα από δεκάδες χρώματα και αναδείξτε τον εργασιακό σας χώρο δίνοντας το ύφος που εσείς επιθυμείτε.

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!