Διευθυντική καρέκλα Lotus Black

Διευθυντική καρέκλα Lotus Black

Pin It

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντικό Κάθισμα γραφείου Lotus τροχήλατο, περιστρεφόμενο σε άξονα. Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενιαίος και κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση, ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή έδρας πλάτης και να αγκαλιάζει εργονομικά το σώμα.

Η πλάτη και η έδρα επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα σε χρώμα της επιλογής σας. Διαθέτει μπράτσα επενδεδυμένα με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και το αντίστοιχο ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα του καθίσματος. Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση πολυπροπυλενίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής. 

Ο μηχανισμός είναι βαρέως τύπου, προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότητα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου. Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο. Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Η διευθυντική καρέκλα Lotus έχει αναδειχθεί ως μία από τις πλέον αγαπημένες και προσιτές προτάσεις της εταιρείας Θεοδωρίδη, για το διευθυντικό γραφείο. Το κάθισμα συνδυάζει δυναμισμό και πολυτέλεια με ένα μοναδικό και διακριτικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα αποτελείται από υψηλών προδιαγραφών υλικά, καθιστώντας το ως την ιδανική επιλογή που θα ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση. Διευθυντική καρέκλα ή συνεργασίας, η σειρά Lotus διατίθεται με ενιαίο σκελετό έδρα-πλάτη ενώ η τροχήλατη διευθυντική διαθέτει μηχανισμό ανάκλησης που σταθεροποιείται σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση με ελεγχόμενη ανάκληση και ομαλή επαναφορά ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Πολλαπλές επιλογές στα χρώματα για την επένδυση του καθίσματος θα σας διευκολύνουν να κάνετε τους συνδυασμούς που επιθυμείτε και να διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε και φαντάζεστε το περιβάλλον εργασίας.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

footer map

Επικοινωνία

Διεύθυνση Έκθεσης Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 33, Γλυφάδα, Τ.Κ. 16675

Διεύθυνση Έκθεσης Σπάτα: Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα, Τ.Κ. 19004

Διεύθυνση Παραγωγής Σπάτα: Επιχειρηματικό Πάρκο Ε39

E-mail:  

Τηλέφωνο: 2106634555 / 2106032088 / 2106635660

Fax: 210-7220442

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Συντεταγμένες GPS: 37°58'38.5"N 23°54'52.9"E / 37.977350, 23.914697