Διευθυντική καρέκλα Luz

Διευθυντική καρέκλα Luz

Rating:
( 5 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική Καρέκλα γραφείου Luz εισαγωγής μας από Ιταλία, τροχήλατη περιστρεφόμενη επί άξονα.

Ο σκελετός του καθίσματος κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση, ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή έδρας πλάτης και να αγκαλιάζει εργονομικά το σώμα.

Διαθέτει μπράτσα επιχρωμιωμένα και πεντακτινωτή βάση αλουμινίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής,

Ο μηχανισμός είναι Synchro επιτρέποντας την συγχρονισμένη ανάκληση έδρας-πλάτης, με δυνατότητα σταθεροποίησης σε πολλαπλές θέσεις. Ο μηχανισμός διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Το Luz είναι ένα διευθυντικό κάθισμα εισαγωγής με μοντέρνο σχεδιασμό, που εντυπωσιάζει με τα έντονα μεταλλικά στοιχεία του σκελετού αλλά και το επιβλητικό κεφαλάρι που ξεκουράζει τον χρήστη.

Χρησιμοποιείστε το αντίστοιχο κάθισμα συνεργασίας Luz V για ένα όμορφο αποτέλεσμα, ενώ κάλλιστα μπορείτε να συνδυάσετε το κάθισμα με κρυστάλλινο γραφείο και μεταλλικά στοιχεία, παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη, για να δημιουργήστε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!