Διευθυντική καρέκλα Nora

Διευθυντική καρέκλα Nora

Rating:
( 4 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντικό κάθισμα NORA, παραγωγής μας τροχήλατο σε περιστρεφόμενο άξονα. Κατασκευάζεται με ενιαίο σκελετό έδρα - πλάτη από επιχρωμιωμένο σίδερο που συνδέεται με εσωτερικούς ιμάντες. Η έδρα του Διευθυντικού καθίσματος Nora εσωτερικά κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση. Η πλάτη εσωτερικά αποτελείται από επιχρωμιωμένο σίδερο που συνδέετε με εσωτερικούς ιμάντες ενώ πλάτη και έδρα επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η Διευθυντική καρέκλα Nora διαθέτει πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς ασφαλείας. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του Διευθυντικού καθίσματος Nora επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου. Τα μπράτσα είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, επινικελωμένα και αν το θελήσουμε με επένδυση από λεπτό αφρώδες υλικό και ύφασμα ή δερματίνη.

Ο μηχανισμός του Διευθυντικού καθίσματος Nora είναι ψαλιδωτός, βαρέως τύπου με ανάκληση και κλείδωμα σε πολλαπλές θέσεις και φέρει σύστημα «Anti-panic» για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Δυνατότητα επένδυσης του καθίσματος σε ποιότητες και χρώματα της επιλογής σας.

Η σειρά καθισμάτων Nora της εταιρείας Θεοδωρίδης διακρίνετε για την άνεση που προσφέρει στον χρήστη του αλλά και για μοντέρνο σχεδιασμό του.

Περιλαμβάνει και κάθισμα συνεργασίας, παρέχοντας σας μία ολοκληρωμένη πρόταση για το γραφείο.

Παρέχεται εγγύηση, service και ανταλλακτικά.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!