Διευθυντική καρέκλα Peever

Διευθυντική καρέκλα President

Rating:
( 10 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντικό Κάθισμα γραφείου President τροχήλατο, περιστρεφόμενο σε άξονα.

Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενιαίος και κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση, ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή έδρας πλάτης και να αγκαλιάζει εργονομικά το σώμα.

Η πλάτη και η έδρα επενδύονται με ρευστή καλουπωτή πολυουρεθάνη εξαιρετικής αντοχής και ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα σε χρώμα της επιλογής σας. Διαθέτει επιχρωμιωμένα μπράτσα επενδεδυμένα με ημίσκληρη πολυουρεθάνη και το αντίστοιχο ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα του καθίσματος.

Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής. Ο μηχανισμός είναι βαρέως τύπου, προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότηα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Ένα κάθισμα με λιτές γραμμές και την υψηλή ποιότητα και αντοχή που προσφέρει η χρήση της καλουπωτής πολυουρεθάνης σε έδρα και πλάτη, είναι το διευθυντικό κάθισμα Peever παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη.

Διαθέτει ενιαίο σκελετό από φύλλα ξύλου οξιάς και μηχανισμό ανάκλησης βαρεώς τύπου που κλειδώνει σε οποιοδήποτε επιθυμητό σημείο με ομαλή επαναφορά ανάλογα με το βάρος του χρήστη, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων τόσο για το διευθυντικό όσο και για το κάθισμα συνεργασίας που διαθέτει η σειρά Peever.

Επωφεληθείτε από τον εργονομικό σχεδιασμό του καθίσματος και την σταθερότητα και μεγάλη αντοχή της πολυουρεθάνης και διατηρήστε ξεκούραστο το σώμα σας ακόμη και μετά από πολύωρη εργασία.

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!