Διευθυντική καρέκλα Prime

Διευθυντική καρέκλα Prime

Rating:
( 1 Rating )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική Καρέκλα γραφείου Prime τροχήλατη, περιστρεφόμενη επί άξονα.

Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενιαίος και κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση, ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή έδρας πλάτης και να αγκαλιάζει εργονομικά το σώμα.

Η πλάτη και η έδρα επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Διαθέτει μπράτσα επιχρωμιωμένα επικαλυμμένα με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και το αντίστοιχο ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα του καθίσματος. Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής.

Το κάθισμα διαθέτει βαρέως τύπου μηχανισμό προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότητα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Υψηλή αισθητική, ποιότητα και εργονομία χαρακτηρίζουν το διευθυντικό κάθισμα Prime το οποίο παράγεται από την εταιρεία Θεοδωρίδης με υλικά υψηλών προδιαγραφών.

Η διευθυντική καρέκλα Prime συνδυάζεται στο χώρο με αντίστοιχο κάθισμα συνεργασίας, το οποίο διαθέτει όμοια χαρακτηριστικά για ένα αρμονικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Το κάθισμα συνεργασίας Prime διατίθεται και με σταθερή πεντακτινωτή βάση, στην οποία προσαρμόζονται ειδικές τάπες, διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία καθισμάτων συνεργασίας, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!