Διευθυντική καρέκλα Relax

Διευθυντική καρέκλα Relax

Rating:
( 8 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική καρέκλα Relax εισαγωγής από Ιταλία, τροχήλατη, περιστρεφόμενη απί άξονα.

Έδρα και πλάτη εσωτερικά κατασκευάζονται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση και επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ) και δερματίνη σε χρώμα μαύρο.

Διαθέτει επενδεδυμένα μπράτσα από μασίφ χρωμιωμένο σίδερο επικαλυμμένα με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ). Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής,

Ο μηχανισμός είναι προωθημένου κέντρου βάρους, με δυνατότηα ανάκλησης που κλειδώνει σε πολλαπλές θέσεις, ενώ διαθέτει σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Το κάθισμα Relax αποτελεί μία προσιτή επιλογή διευθυντικού καθίσματος, ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα καθισμάτων της εταιρείας Θεοδωρίδη, που μπορεί εύκολα να πλαισιώσει το διευθυντικό σας γραφείο σε συνδυασμό με ποικιλία καθισμάτων συνεργασίας που διαθέτει η εταιρεία μας.

Άνεση και ποιότητα συνδυάζονται αρμονικά και σας προσκαλούμε να ανακαλύψουμε μαζί την ιδανική επιλογή για εσάς και το περιβάλλον εργασίας σας, σε συνεργασία με το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας Θεοδωρίδη.

 

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!