Διευθυντική καρέκλα Saturn χωρίς κεφαλάρι

Διευθυντική καρέκλα Saturn χωρίς κεφαλάρι

Pin It

Περιγραφή Προϊόντος

Διευθυντική καρέκλα γραφείου Saturn χωρίς κεφαλάρι τροχήλατη, περιστρεφόμενη επί άξονα. Εσωτερικά έδρα και πλάτη κατασκευάζονται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση. Η επικάλυψη της έδρας και της πλάτης γίνεται από ρευστή καλουπωτή πολυουρεθάνη αυξημένης αντοχής και ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα σε χρώμα επιλογή σας.

Διαθέτει επιχρωμιωμένα μπράτσα επενδεδυμένα με ημίσκληρη πολυουρεθάνη και το αντίστοιχο ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα της καρέκλας. Το κάθισμα στηρίζεται σε πεντακτινωτή βάση χρωμίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής. Ο μηχανισμός είναι Synchro επιτρέποντας την συγχρονισμένη ανάκληση έδρας-πλάτης, με δυνατότητα σταθεροποίησης σε πολλαπλές θέσεις.

Ο μηχανισμός διαθέτει σύστημα "Anti-panic" για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη. Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου. Επιλέξτε ύφασμα, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα μέσα από ένα διευρυμένο χρωματολόγιο με ποικιλία επιλογών ή ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής, αλέκιαστο ή άκαυστο. Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.

Αναμφίβολα το κάθισμα Saturn B αποτελεί σταθερή αξία στα διευθυντικά καθίσματα, αφενός λόγω του ιδιαίτερου και μοντέρνου σχεδιασμού και αφετέρου λόγω των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που το χαρακτηρίζουν. Διαθέτει synchro μηχανισμό για συγχρονισμένη ανάκληση έδρας-πλάτης, σταθεροποίηση σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση και ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η εξαιρετικής αντοχής καλουπωτή πολυουρεθάνη με την οποία επενδύεται το κάθισμα αποτελεί ένα ακόμη πλεονέκτημα του καθίσματος ενώ ο σκελετός ενισχύεται από την χρήση φύλλων ξύλου οξιάς σε έδρα και πλάτη. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων διατίθεται τόσο για το διευθυντικό όσο και για το κάθισμα συνεργασίας της σειράς Saturn, παραγωγής της εταιρείας Θεοδωρίδη, για να δημιουργήσετε το κατάλληλο ύφος και την αίσθηση που επιθυμείτε στο χώρο σας.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

footer map

Επικοινωνία

Διεύθυνση Έκθεσης Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 33, Γλυφάδα, Τ.Κ. 16675

Διεύθυνση Έκθεσης Σπάτα: Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα, Τ.Κ. 19004

Διεύθυνση Παραγωγής Σπάτα: Επιχειρηματικό Πάρκο Ε39

E-mail:  

Τηλέφωνο: 2106634555 / 2106032088 / 2106635660

Fax: 210-7220442

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Συντεταγμένες GPS: 37°58'38.5"N 23°54'52.9"E / 37.977350, 23.914697