Διευθυντική καρέκλα Vision

Διευθυντική καρέκλα Vision

Rating:
( 56 Ratings )
Θέλετε παραπάνω πληροφορίες; Καλέστε μας

Περιγραφή Προϊόντος

 

Διευθυντικό κάθισμα VISION τροχήλατο, περιστρεφόμενο σε άξονα, κατασκευή της εταιρείας Θεοδωρίδη.

Ο σκελετός έδρα – πλάτη της Διευθυντικής καρέκλας Vision είναι ενιαίος και αποτελείται πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή, πάνω στον οποίο τοποθετείται μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη.

Διαθέτει πεντακτινωτή βάση αλουμινίου που φέρει δίδυμους τροχούς ασφαλείας, ενώ τα μπράτσα του διευθυντικού καθίσματος Vision είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, επινικελωμένα με πολυπροπυλένιο ήεπενδεδυμένα με λεπτό αφρώδες υλικό και δερματίνη.

Η ρύθμιση του ύψους της έδρας της Διευθυντικής καρέκλας Vision επιτυγχάνεται με αμορτισέρ ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου.

Ο μηχανισμός του Διευθυντικού καθίσματος Vision είναι ψαλιδωτός, βαρέως τύπου με ανάκληση και κλείδωμα σε πολλαπλές θέσεις, φέρει σύστημα «Anti-panic» για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Δυνατότητα επένδυσης του καθίσματος σε ποιότητες και χρώματα της επιλογής σας.

Η σειρά καθισμάτων Vision της εταιρείας Θεοδωρίδης περιλαμβάνει και κάθισμα συνεργασίας, παρέχοντας σας μία ολοκληρωμένη πρόταση για το γραφείο.

Παρέχεται εγγύηση, service και ανταλλακτικά.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!