Καρέκλα εργασίας Interno Synchro

Καρέκλα εργασίας Interno Synchro

Pin It

Περιγραφή Προϊόντος

Κάθισμα γραφείου εργασίας INTERNO SYNCHRO τροχήλατο, περιστρεφόμενο σε άξονα.
Η έδρα κατασκευάζεται από πολλαπλές στρώσεις φύλλων ξύλου οξιάς, πρεσαρισμένα και συγκολλημένα σε υψίσυχνα ρεύματα, για γρήγορη και ομοιόμορφη ξήρανση, ώστε να πάρει το κάθισμα την τελική μορφή, έδρα και πλάτη εξωτερικά καλύπτονται από κελύφη πολυπροπυλενίου με αντοχή στην κρούση και την χάραξη ενώ εσωτερικά επενδύονται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη (αφρολέξ).

Στα έπιπλα γραφείου Θεοδωρίδης η Interno Synchro επενδύεται με ύφασμα ή δερματίνη σε χρώμα της επιλογής σας.
Διαθέτει μπράτσα σχήματος "Τ" πολυπροπυλενίου ρυθμιζόμενα καθ'ύψος αλλά διατίθεται και δίχως μπράτσα εφόσον το επιθυμείτα και πεντακτινωτή βάση αλουμινίου που φέρει δίδυμους τροχούς με μεταλλικούς πείρους υποδοχής, με επένδυση ειδικού μαλακού ελαστικό υλικού για μείωση του θορύβου κύλισης, κατάλληλο για χρήση σε ξύλινα ή ευαίσθητα πατώματα.
Ο Synchronized μηχανισμός του επίπλου επιτρέπει την συγχρονισμένη ανάκληση έδρας-πλάτης, με δυνατότητα σταθεροποίησης σε πολλαπλές θέσεις ενώ διαθέτει σύστημα «Anti-panic» για ομαλή επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ελεγχόμενη ανάκληση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.
Η ρύθμιση του ύψους της έδρας του καθίσματος επιτυγχάνεται με αμορτισέρ χρωμίου ασφαλείας διπλού τοιχώματος και πεπιεσμένου ουδέτερου αερίου και το ύψος της πλάτης ρυθμίζεται με μηχανισμό καστάνιας.
Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά.


Η καρέκλα INTERNO SYNCHRO διακρίνεται τόσο για την ποιότητα κατασκευής καθώς αποτελείται από synchro μηχανισμό βαρέως τύπου, πεντάκτινο αλουμινίου και εξαιρετικής αντοχής επιμέρους εξαρτήματα και υλικά επένδυσης, όσο και για το ιδιαίτερο design που οφείλεται στην ασύμετρη πλάτη που διαθέτει η καρέκλα, κατάλληλα σχεδιασμένη με κούρβα ώστε να αγκαλιάζει το σώμα, συγκρατώντας την σπονδυλική σας στήλη στην κατάλληλη θέση και προσφέροντας σας άνετη και ξεκούραστη εργασία.

Η καρέκλα INTERNO SYNCHRO δικαίως αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή εργασιακού καθίσματος και όχι μόνο, αφού μπορεί να πλαισιώσει κάθε επαγγελματικό και μη χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες αποχρώσεις για να διαλέξετε.

 

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

footer map

Επικοινωνία

Διεύθυνση Έκθεσης Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 33, Γλυφάδα, Τ.Κ. 16675

Διεύθυνση Έκθεσης Σπάτα: Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα, Τ.Κ. 19004

Διεύθυνση Παραγωγής Σπάτα: Επιχειρηματικό Πάρκο Ε39

E-mail:  

Τηλέφωνο: 2106634555 / 2106032088 / 2106635660

Fax: 210-7220442

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Συντεταγμένες GPS: 37°58'38.5"N 23°54'52.9"E / 37.977350, 23.914697