Καρέκλες Φροντιστηρίων Συνεδρίων Γηπέδων

Η εμπειρία μας μας επιτρέπει να μπορούμε να κατασκευάσουμε καρέκλες για φροντιστήρια, συνέδρια ή ακόμα και γήπεδα. Πάντα με την…

Καθίσματα αμφιθεάτρων – σταδίων - συνεδρίων

Η εταιρεία Θεοδωρίδης σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα από καθίσματα αμφιθεάτρων, σταδίων, συνεδρίων κ.λ.π που εξασφαλίζουν άνεση, ασφάλεια και αισθητική στον χώρο που θα τοποθετηθούν.

Η πολυετής πείρα μας καθώς και η μεγάλη γκάμα πρώτων υλών που διαχειριζόμαστε, μας δίνει την δυνατότητα κατασκευής καθισμάτων όλων των προδιαγραφών.

Σταθερά, ανακλινόμενα, πολυπροπυλενίου, με επένδυση αφρώδους πολυουρεθάνης και υφάσματος, καλουπωτά, με μεταλλικό σκελετό, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις του χώρου σας, μπορούμε να τις καλύψουμε.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας για τα προϊόντα μας και τις δυνατότητες μας.

Έδρανα

Οι επαγγελματικές καρέκλες της εταιρείας Θεοδωρίδη χαρακτηρίζονται από ποικιλία σε σχέδια, υλικά και χρώματα, γεγονός που τις καθιστά ικανές να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ανάγκη και σωματότυπο.

Πέραν τούτου, διαθέτουν όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς ρύθμισης, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες των πλέον απαιτητικών χρηστών.

Είναι ορθοπεδικές, άνετες και ιδανικές ακόμα και για υπέρβαρους, ενώ το design και τα χρώματά τους μπορούν να συμπληρώσουν εξαιρετικά τη διαρρύθμιση του γραφείου σας.