Καναπές Ίκαρος ΙΙ

Άλλη μία λύση για συστήματα καθισμάτων αναμονής, από την εταιρεία Θεοδωρίδης, αποτελεί ο καναπές Ίκαρος 2.

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Τα καθίσματα αναμονής Ίκαρος 2 αποτελούνται από μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής χρώματος ασημί με κάθισμα πλάτη από ενιαίο έλασμα διάτρητο, που διαμορφώνεται με ειδικά καλούπια ώστε να αποκτήσει ανατομικές καμπυλότητες.

Το πέλμα που ποδιού στήριξης καθώς και τα μπράτσα είναι από σωλήνα σχήματος οβάλ χρωμίου και η στήριξη των θέσεων γίνεται από δοκό στραντζαριστή 80*40 mm σε μαύρο χρώμα.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και βρείτε λύσεις για κάθε ανάγκη σας ώστε να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο αναμονής.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Καναπές Ίκαρος II

Διευθυντικό γραφείο Λυδία

Διευθυντικό γραφείο Λυδία Τετράγωνες φόρμες και αντιστικτική σκέψη σε ένα κορυφαίο δείγμα του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού συνδυάζονται στο διευθυντικό γραφείο Λυδία. THEODORiDiS Κάντε το δικό

Δείτε το προϊόν »
Καναπές Ίκαρος II

Συνεδριακό Άρης

Η τράπεζα συμβουλίου Άρης είναι ιδανική για περιμετρική στοίχιση διατηρώντας τις αποστάσεις και τον απαιτούμενο χώρο εργασίας για κάθε συνεδριαζόμενο κρατώντας στο επίκεντρο το σημείο

Δείτε το προϊόν »
Καναπές Ίκαρος II

Επιπλοσύνθεση Ιόλη II

Επιπλοσύνθεση Ιόλη II Η επιπλοσύνθεση ΙΟΛΗ II αποτελείται από κατάλληλους χώρους για την οργάνωση των φακέλων σας και παράγεται σε βακελίτη με μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων

Δείτε το προϊόν »
Καναπές Ίκαρος II

Πολυκάθισμα Full

Πολυκάθισμα Lucy Κάθισμα Συνεργασίας Lucy εισαγωγής από την Ιταλία THEODORiDiS Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2 Κατασκευή 3 Τελειοποίηση 4 Παράδοση

Δείτε το προϊόν »