Καναπές Lego

Ο καναπές Lego της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι ένα σύστημα πολυμορφικού καναπέ με απεριόριστες δυνατότητες και παραλλαγές που μπορεί να μετατρέψει τα καθίσματα σε αντικείμενα διακόσμησης.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Ο πολυμορφικός καναπές Lego παραγωγής μας, αποτελείται από σκελετό μασίφ ξύλου οξιάς και mdf με ελαστικούς ιμάντες εσωτερικά της έδρας.

Ο σκελετός επενδύεται με μαλακή διογκωμένη πολυουρεθάνη πυκνότητας 400gr  κα πάχους 15εκ. για την έδρα και 10εκ. για την πλάτη.

Η πλάτη και η έδρα του καναπέ Lego παράγονται σε 2 διαστάσεις (50 & 70εκ) ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με ποικίλους τρόπους και να δημιουργούν αντίστοιχα ποικίλα αποτελέσματα.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί ;

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να διαλέξετε από την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων της εταιρείας μας, την ποιότητα και το χρώμα που επιθυμείτε ώστε να αποκτήσετε τον καναπέ που έχετε φαναταστεί.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Καναπές Lego

Καναπές Isis

καναπές isis Ο καναπές Isis της εταιρείας Θεοδωρίδης είναι ένα κομψό κάθισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χώρους αναμονής και φιλοξενίας των επισκεπτών σας. Κάντε

Δείτε το προϊόν »
Καναπές Lego