Πολυκάθισμα Cosmo

Η ικανότητα της προσαρμοστικότητας του πολυκαθίσματος Cosmo είναι μοναδική καθώς μπορεί να ενταχθεί αρμονικά σε οποιονδήποτε χώρο και να καλύψει πολλαπλές ανάγκες.

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Το κάθισμα Cosmo είναι εισαγωγής από Ιταλία κα προσφέρεται σε διάφορα χρώματα. 

Διαθέτει μαύρο μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής και οβάλ διατομής. 

Εδράζεται σε τέσσερα πόδια με παράλληλη μπάρα ενίσχυσης στο κάτω μέρος της έδρας.

Έδρα και πλάτη παράγονται από πολυπροπυλένιο και η πλάτη έχει σχέδιο με διάτρηση.

Μπορεί να κατασκευαστεί τροχήλατο για εργασιακή χρήση, σαν παγκάκι για χώρους αναμονής ή και με αναλόγιο για χώρους σεμιναρίων ή φροντιστηρίων.

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων με δυνατότητα διχρωμίας.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει και θα αναδείξει τον επαγγελματικό σας χώρο.


Παρέχεται εγγύηση, service και ανταλλακτικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα