Συστήματα σκίασης

Δώστε φως σε ότι αγαπάτε

Σύστημα σκίασης Shutters

Το παραδοσιακό στυλ με την σύγχρονη άποψη της σκίασης εσωτερικών χώρων βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή στο σύστημα Optima Shutters.

Αποτελούν ιδανική λύση τόσο για επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, κοκ) όσο και για κατοικίες δίνοντας ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα.

Τα shutters κατασκευάζονται από φυσικό ξύλο φλαμουριάς που υποβάλλεται το σε ειδική επεξεργασία ξήρανσης για να είναι ανθεκτικό σε ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες.

Διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά πλάτη κινούμενων περσίδων 47, 63, 89 και 114 χιλιοστά και σε 52 χρωματισμούς.

Τα Optima Shutters θεωρούνται ως το έπιπλο των παραθύρων και των ανοιγμάτων προσφέροντας μοναδικές διακοσμητικές λύσεις για την εμφάνιση τους.

Σύστημα σκίασης Κάθετες περσίδες

Οι κάθετες περσίδες είναι ένα κομψό και διαχρονικό σύστημα εσωτερικής σκίασης.

Προσφέρει άψογες γραμμές, ιδανική ορατότητα στην ανοιχτή θέση των περσίδων και προστασία από τον ήλιο.

Μια διακοσμητική λύση για κάθε χώρο μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών. Προσαρμόζεται ακριβώς στα μέτρα των ανοιγμάτων και είναι κατάλληλο για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Η βασική μορφή λειτουργίας τους είναι ο μηχανισμός με κορδόνι, για το άνοιγμα και κλείσιμο, και αλυσίδα, για την αλλαγή γωνίας και περιστροφή των περσίδων.

Επιπλέον διαθέτουν εύχρηστο μηχανισμό ελευθέρωσης φύλλων προς την μία κατεύθυνση για καθαρισμό τζαμιών. Οι κάθετες περσίδες είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και διαστάσεις.

Σύστημα σκίασης Ρόμαν

Η διαχρονική διακοσμητική λύση για την «ένδυση» των παραθύρων είναι το σύστημα σκίσης ρόμαν.

Διατίθενται σε δύο κύριες κατηγορίες ανάλογα με το ύφασμα που χρησιμοποιείται.

Το ρόμαν είναι διαθέσιμο με οποιοδήποτε ύφασμα επίπλου ή κουρτίνας κατάλληλο για σκίαση, με αποτέλεσμα την άριστη συναρμογή με τις αισθητικές απαιτήσεις του περιβάλλοντα χώρου, ή με τα κλασικά υφάσματα σκίασης.

Αποτελούν ιδανική λύση τόσο για επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, κοκ) όσο και για κατοικίες δίνοντας ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα.Η καινοτομία αυτής της επιλογής είναι ότι δίνει την δυνατότητα να υπάρχουν στον ίδιο χώρο διαφορετικά συστήματα (ρόλερ και ρόμαν) με το ίδιο ύφασμα.

Επίσης, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το σύστημα ρόμαν τις διαφορετικές διαφάνειες των υφασμάτων σκίασης που ελέγχουν απόλυτα το φυσικό φως και την αντηλιά δημιουργώντας μια μοναδική ποιότητα εξωτερικής θέας.

Το σύστημα σκίασης ρόμαν διατίθεται με χειροκίνητη λειτουργία αλλά και με ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμούς της εταιρείας Somfy.

Σύστημα σκίασης Πάνελ

Το σύστημα εσωτερικής σκίασης πάνελ αποτελεί μια κομψή, λιτή και μοντέρνα λύση σκίασης ανοιγμάτων μεγάλων επιφανειών.

Μίνιμαλ σχεδιασμός απλές γραμμές, ιδανική ορατότητα και άριστη προστασία από τον ήλιο χάρη στα εξελιγμένων προδιαγραφών υφάσματα που χρησιμοποιούνται ως πανέλα στους οδηγούς δύο, τριών, τεσσάρων και πέντε δρόμων.

Μια διακοσμητική λύση για κάθε χώρο με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών. Iδανική λύση τόσο για επαγγελματικούς χώρους (γραφεία,καταστήματα, κοκ) όσο και για κατοικίες.

Τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας των υφασμάτων συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της αντήλιας δημιουργώντας μια μοναδική ποιότητα εξωτερικής θέας.

Τα πάνελ είναι διαθέσιμα σε τρεις τύπους χειρισμού, με μπαστούνι με κορδόνι και με ηλεκτροκίνηση.

Σύστημα σκίασης Ρολοκουρτίνες

Τα συστήματα ρόλερ αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα.

Η μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποτελούν ιδανική λύση τόσο για επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, κοκ) όσο και για κατοικίες δίνοντας ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα.

Οι εξελιγμένες προδιαγραφές των υφασμάτων τους, καθιστούν τα συστήματα ρόλερ ως την ιδανική λύση για την σκίαση, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τον έλεγχο της εναλλαγής θερμότητας του χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.

Τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας των υφασμάτων συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της αντήλιας δημιουργώντας μια μοναδική ποιότητα εξωτερικής θέας.Τα συστήματα ρόλερ διατίθενται με 30 διαφορετικούς τύπους μηχανισμών κίνησης καλύπτοντας πλήρως οποιεσδήποτε ανάγκες εσωτερικής και εξωτερικής εφαρμογής τους.

Η κίνηση τους γίνεται είτε χειροκίνητα με αλυσίδα είτε με ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμούς της εταιρείας Somfy.

Σύστημα σκίασης Οριζόντιες περσίδες

Η εσωτερική διακόσμηση βρίσκει μια ελκυστική και λειτουργική εφαρμογή στα παράθυρα, τις οριζόντιες περσίδες. Πέρα από την εξελιγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη του συστήματος, προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων καθώς και πολυάριθμα σχέδια, για έντονο παιχνίδι με το φως και τη σκιά. Iδανική λύση τόσο για επαγγελματικούς χώρους (γραφεία,καταστήματα, κοκ) όσο και για κατοικίες.

Οι οριζόντιες περσίδες εσωτερικής σκίασης διατίθενται σε απλά ή διάτρητα φύλλα αλουμινίου πλάτους 16, 25 χιλιοστών και σε φύλλα φυσικού ξύλου πλάτους 25 και 50 χιλιοστών.

Η εξωτερική εφαρμογή των οριζόντιων περσίδων δίνει την δυνατότητα ολοκληρωτικού ελέγχου του φυσικού φωτός και της θερμότητας. Αποκλείουν την ηλιακή ακτινοβολία έως και 80% αποτελώντας άριστη λύση για την αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.

Οι οριζόντιες περσίδες εξωτερικής σκίασης διατίθενται σε συστήματα περσίδων αλουμινίου 100 χιλιοστών με την ιδιότητα να ανοίγουν, να κλείνουν αλλά και να περιστρέφονται, και σε συστήματα περσίδων – πτερύγιων ελλειψοειδούς διατομής πλάτους από 15 μέχρι και 60 εκατοστά με περιστροφική κίνηση αποκλειστικά.

Η κίνηση των συστημάτων γίνεται με ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμούς της εταιρείας Somfy.