Reception Π 31

Απαράμιλλη φινέτσα και πολυτέλεια είναι τα στοιχεία που συναντιόνται στην reception Π31

THEODORiDiS

Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα

1

Παραγγελία

2

Κατασκευή

3

Τελειοποίηση

4

Παράδοση

Reception Π 31

Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά υλικά κατασκευής

Η λιτή δομή της reception Π31 από laminate πάχους 18 & 25χιλ. της δίνει την δυνατότητα ένταξης σε οποιονδήποτε χώρο. Ιδιαίτερο στοιχείο της απλότητάς της είναι οι μικρές λεπτομέρειες που διακοσμούν την μπροστινή όψη της.

Με αυτές μπορείτε να δουλέψετε με ασφάλεια στο εσωτερικό αλλά να χαρίσετε και την κομψότητα που απαιτεί ο χώρος σας.

Εκμεταλλευτείτε τις επιλογές υλικών που σας παρέχει η εταιρεία Θεοδωρίδης σε laminate, καπλαμά, βακελίτη, κρύσταλλο κ.α. και δημιουργήστε την δική σας μοναδική και ιδιαίτερη reception.1

Εξωτερική Όψη Επίπλου

Εσωτερική Όψη Επίπλου

Πλάγια Όψη Επίπλου

Θέλετε το επαγγελματικό σας γραφείο να ξεχωρίζει εντυπωσιάζει πρωτοτυπεί

H reception Π31 διαθέτει καλαίσθητο σχεδιασμό που εγγυάται τόσο την λειτουργική απόδοση όσο και μια θερμή υποδοχή για τους επισκέπτες σας.

Το αρθρωτό σύστημά της επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή της στις διαθέσιμες διαστάσεις καθώς και στις απαιτήσεις λειτουργίας ενός χώρου υποδοχής.

Ένα αποτέλεσμα υψηλής απόδοσης μπορεί να δημιουργηθεί με τη επιλογή διαφορετικών φινιρισμάτων. Η σύνθεση διπλού χρώματος και η χρήση υλικών όπως λάκα, laminate, καπλαμάς, δέρμα κλπ εξυψώνουν το σχέδιο και την δομή της reception Π31 στο σύνολό της.

 

Η χρήση φωτισμού led ολοκληρώνει το έπιπλο της εισόδου σας  αναδεικνύοντας τα σχήματα και ορίζοντας τις περιμέτρους με κομψό τρόπο.

Previous slide
Next slide
Reception Π 31

Δεσποτάκι

Reception Π 31

Οξιά

Reception Π 31

Ασημί

Reception Π 31

Μπέζ

Reception Π 31

Κρακ

Reception Π 31

Καρυδιά

Reception Π 31

Κερασιά

Reception Π 31

Ανθρακί

Reception Π 31

Λευκό

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορούν να βγουν σε ότι διάσταση επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας. Καλό είναι τα διευθυντικά γραφεία με βοηθητικά έπιπλα να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,80 μιας και το βοηθητικό έπιπλο ¨κλέβει¨ από τον χώρο που έχει ο χρήστης για να δουλέψει 60εκ.

Όλα τα γραφεία κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις και στο χρώμα που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο από τα 9 χρώματα που έχουμε στην βασική σειρά της γκάμας μας ή σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από αυτά, υπάρχουν δεκάδες ακόμα επιλογές από υλικά σε Laminate, καπλαμά, λάκα, βακελίτη και άλλα μιας και ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και σε αυτόν τομέα οι επιλογές χρωμάτων είναι δεκάδες.

Η συναρμολόγηση των γραφείων γίνετε από εμάς κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχεία ή θέλετε να κάνετε για άλλους λόγους μόνοι σας την συναρμολόγηση μπορεί να γίνει από εσάς γρήγορα και εύκολα μιας και όλα τα προϊόντα φέρουν τις κατάλληλες διατρήσεις και υποδοχές που χρειάζεται η συναρμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μια συρταριέρα είναι αρκετά χρήσιμη σε κάθε γραφείο. Αν έχετε επιλέξει ένα γραφείο όπου στο βοηθητικό του δεν ενσωματώνονται ερμάρια ή συρταριέρα σας προτείνουμε να εξοπλιστείτε μια μια τροχήλατη συρταριέρα που τοποθετείτε κάτω από το καπάκι του γραφείου σας.

Τα γραφεία μας παραδίδονται στον χώρο σας μονταρισμένα και έτοιμα προς χρήση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Φυσικά και μπορείτε να εξοπλίσετε τον χώρο σας με προϊόντα μας ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχεία. Η μεταφορά μπορεί να γίνει από εμάς ή από εξουσιοδοτημένη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Σχετικά Προϊόντα

Reception Π 31

Σταντ ορθίων

στάντ Ορθίων Σταντ με ψηλά μεταλλικά πόδια και επιφάνεια laminate σε ποικιλία χρωμάτων, κατάλληλο για κάθε χώρο. Κάντε το δικό σας σε 4 βήματα 1 Παραγγελία 2

Δείτε το προϊόν »